Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man die relatie heeft met ‘meest identieke tweeling ter wereld’ mag niet met beiden trouwen

Man die relatie heeft met 'meest identieke tweeling ter wereld' mag niet met beiden trouwen
Beeld: Instagram/@annalucydecinque

Tweelingzussen Anna en Lucy DeCinque, ook wel ‘meest identieke tweeling ter wereld’ genoemd, hebben een relatie met dezelfde man. De 35-jarigen slapen in hetzelfde bed, eten alle maaltijden samen, douchen samen en gaan zelfs ’tegelijkertijd naar het toilet’. Ze dragen dezelfde kleding en hebben zelfs dezelfde plastische chirurgie ondergaan om de verschillen tussen hen te minimaliseren.

Identieke tweeling

‘We denken gewoon dat we één persoon zijn’, zeiden de tweeling tijdens de laatste aflevering van TLC’s Extreme Sisters. De tweeling, die beweert ‘de meest identieke ter wereld’ te zijn, hebben zelfs dezelfde verloofde. Anna en Lucy begonnen 11 jaar geleden met het daten van Ben Byrne nadat ze hem op Facebook hadden ontmoet.

Twee voor de prijs van één

Ben, die ook een tweeling is, stuurde afzonderlijke berichten naar de vrouwen en sprak zes maanden met beide. Toen de tweeling gevoelens kreeg voor Ben, besloten ze dat ze gewoon allebei met hem zouden daten.

‘Voor ons betekent het delen van een vriendje dat we de hele tijd samen kunnen zijn’, zegt Anna in de show. ‘Het hebben van afzonderlijke vriendjes werkte gewoon niet, ze wilden ons gewoon uit elkaar halen’. Er is geen jaloezie in deze relatie. Als Ben Anna kust, zal hij me meteen daarna kussen, voegt Lucy eraan toe. Ben woont samen met de zussen – en hun moeder – in Perth.

En ja, voor het geval dat je het je afvraagt, Ben heeft een intieme relatie met beide tweelingen. ‘Ben zal op zijn eigen manier ons beiden tevredenstellen. Als Ben iets doet bij een van de tweelingen in de slaapkamer, moet hij het ook bij de ander doen’, zeiden ze.

Man zit in een relatie met identieke tweeling

Hoewel Ben sinds 2021 verloofd is met de DeCinque tweeling, kunnen de drie niet trouwen vanwege de polygamie wetten in Australië. Iets wat Ben ‘volkomen oneerlijk’ vindt. ‘Dat wat ons tegenhoudt, is dat je niet met twee mensen kunt trouwen’, zegt hij. Eerder dit jaar onthulden de zussen dat ze tegelijkertijd proberen zwanger te worden. ‘We willen alles samen ervaren. We kunnen niet zonder elkaar leven’, vertelden ze aan ITV’s This Morning.

‘Als het mogelijk is, willen we tegelijkertijd zwanger worden. Uiteindelijk is het onze keuze hoe we ons leven willen leiden en we zijn gelukkig zo’. Toen aan Ben werd gevraagd of hij druk voelde om beide vrouwen tegelijkertijd zwanger te maken, zeiden ze dat het gewoon ‘dubbel zoveel liefde voor Ben’ betekende. Hij begrijpt dat we hetzelfde moeten zijn dat we 24/7 alles samen moeten doen’, zeiden ze. ‘We hebben alles gevonden. We zijn zo dankbaar dat we Ben hebben gevonden’.

Beeld: Instagram/@annalucydecinque

Alhoewel de tweeling hoopt dat ze tegelijkertijd zwanger zullen worden, zouden ze ook blij zijn als een van hen eerst moeder wordt. “Zolang het kind gelukkig en gezond is, is dat het enige dat telt,” zeiden ze. “We zullen allebei moeders zijn, Ben zou de vader zijn, dus ze zouden twee moeders en één vader hebben.”

Check ook: Instagram-tweeling Eve en Jessica Gale nog altijd single en op zoek

Bron: LADbible

You May Also Like