Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man die intieme relatie heeft met zijn auto in tranen als deze total loss wordt verklaard na ongeval

relatie met auto
Beeld: YouTube/TCL

In een hartverscheurend moment van verlies en verbondenheid, bevond een man zich in tranen nadat zijn geliefde auto total loss was verklaard na een ongeval. Deze bijzondere band tussen de twee was bijzonder, het was een deel van zijn leven geworden. De harde realiteit van het ongeval heeft niet alleen materiële schade aangericht, maar ook een emotionele wond achtergelaten die diep gaat.

My Strange Addiction

Terug in 2012 werd een aflevering van het TLC-programma “My Strange Addiction” uitgezonden waarin we kennismaakten met Nathaniel en zijn ‘zielsverwant’, een 1998 Chevy Monte Carlo die hij Chase noemde.

De man verklaarde dat hij een intieme relatie had met zijn auto terwijl ze samen lange reizen maakten, en in de aflevering zagen we dat hij meer liefde aan zijn auto schonk dan welke man dan ook ooit aan een auto heeft laten zien. Nathaniel, die de auto hartstochtelijk kuste in de aflevering, zei dat ze een favoriet lied hadden en dat ze zelfs seks hadden gehad, maar laten we snel doorgaan in plaats van te lang stil te staan bij dat specifieke punt.

relatie met auto
Beeld: YouTube TCL

Liefde op het eerste gezicht

De man zei dat het liefde op het eerste gezicht was en dat hij een onmiddellijke connectie voelde met de auto toen hij deze voor het eerst zag in 2005, en hoewel veel mensen dat over hun auto zeggen, bedoelen ze het waarschijnlijk niet op dezelfde manier als Nathaniel. Hij legde uit dat hij niet wist waarom hij zich zo voelde over de auto, maar hij was er zeker van dat als er iets met Chase zou gebeuren, zijn hart zou stoppen.

Helaas voor Nathaniel gebeurde er wel iets met Chase, want de auto raakte ernstig beschadigd bij een ongeluk tijdens een routinecontrole en moest worden afgeschreven. Hoewel hij diep bedroefd was over het hele gebeuren, wist Nathaniel het verdriet van het verlies van zijn geliefde auto te doorstaan, al heeft hij enkele dingen als aandenken kunnen behouden.

De kracht van herinneringen

TLC keerde onlangs terug om bij hem te kijken en ontdekte dat hij met zijn verlies omging door een bed te maken van enkele onderdelen van Chase, met de dekbedovertrekken versierd met foto’s van de rode auto die Nathaniel had genomen tijdens hun tijd samen. ‘Helaas maakt Chase geen deel meer uit van mijn leven. Ik denk er vaak aan, het breekt mijn hart dat hij er niet meer is’, zei hij over het verlies van de auto in de aflevering.

‘De deken is speciaal voor me omdat er veel goede foto’s van hem op staan. Gewoon schattige dingen, zoals hem in bad doen en samen zijn. Je kijkt terug en realiseert je niet wat je als vanzelfsprekend beschouwt, totdat het te laat is’.

Terwijl hij in tranen uitbarstte vanwege het verlies van zijn auto, zei Nathaniel dat hij wilde proberen om “hem in mijn leven te houden”. Hoewel hij misschien nooit op dezelfde manier van een auto zal houden als van Chase, aan wie hij nog elke dag denkt, kon hij verdergaan en heeft hij sindsdien een nieuwe auto waar hij ook innig van houdt. Bekijk hieronder de video van Nathaniel:

Check ook: 14 bizarre seksfeitjes die je liever niet wilt weten

Bron: LADbible

You May Also Like