Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man betaalt 2300 euro voor laptop maar ontvangt tosti-ijzer

package

Als je tegenwoordig niet een beetje scherp bent met al dat online winkelen, kun je zomaar worden opgelicht. Dit blijkt maar weer eens uit dit opmerkelijke verhaal. Een 83-jarige man uit het Belgische Nieuwpoort betaalde namelijk 2300 euro voor een laptop, die zijn zoon zou hebben aangeschaft. Maar hij ontving uiteindelijk een tosti-ijzer.

Afgelopen week werd er bij de oudere man door twee onbekenden aangebeld. Volgens de politie deed een van de verdachten alsof hij een leverancier van laptops was. Het tweetal wist de man vervolgens van de bestelling te overtuigen door een nep telefoongesprek te voeren met de zoon. Hij zou de overeenkomst mondeling bevestigd hebben.

De 83-jarige man ging in het verhaal mee en pinde 2300 euro van zijn rekening om aan de oplichters te geven. Eenmaal thuis deed hij de ontdekking dat hij een tosti-ijzer had gekocht. Ook werd er bij de politie een soortgelijke melding gedaan. Zo zou een 78-jarige aangesproken zijn door hetzelfde tweetal. Deze man ging niet in op het aanbod.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like