Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Watch out: maak kennis met zanger Hans en zijn lied Natnek 4 life

zanger hans

Ronnie Flex, Lil Kleine, Snelle en Frenna… Watch out, want zanger Hans heeft zijn intrede gemaakt in de Nederlandse popscène! Met zijn single Natnek 4 life zou het ons niets verbazen als hij bovenaan de Nederlandse hitlijsten komt te staan.

Zanger Hans, ook wel bekend als het alterergo van comedian Joël Borelli, heeft afgelopen zondag zijn single Natnek 4 life gedropt. Ben je nog niet heel bekend met de term natnek (where have you been?), dan wordt dat zeker duidelijk na het horen van dit topnummer.

Natnek 4 life

De comments onder de video zijn in ieder geval lovend en wat verwacht je dan ook met lyrics als: “Ik ben altijd zuipend, batsend en niet bang, want ik ben unnen natnek 4 life” en “van al dat slap gezever krijg ik kramp in mijn pens”. Dat is materiaal voor een zieke track!

Spotify

Wij tellen de uurtjes af tot het nummer ook op Spotify komt te staan. Tot die tijd zeggen we: check de video hierboven en stuur ‘m door naar al je vrienden om de grootste namen van de Hollandse popscène eens flink te verrassen als -ie op de Trending page komt te staan! 

Ziek melden

Komt Hans je bekend voor? Dat kan kloppen. Je kunt hem namelijk kennen van de viral video waarin ‘Hansie’ zich ziek meldt bij bedrijven waar hij helemaal niet werkt. Check deze video hier:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like