Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Maak kennis met “Rage Ritual Retreat”: Waar Vrouwen €4.000,- uitgeven om te schreeuwen en met stokken te slaan

Maak kennis met “Rage Ritual Retreat”: Waar Vrouwen €4.000,- uitgeven om te schreeuwen en met stokken te slaan
Beeld: skoften.net

Ben je ooit zo gefrustreerd geweest dat je het gevoel had dat je iets moest slaan? Maak kennis met de nieuwste trend in welzijn: de “Rage Ritual Retreat”. Hier kunnen vrouwen hun innerlijke furie loslaten voor een schamele €4.000,-. Want niets zegt zelfontplooiing zoals een goede schreeuwpartij en een beetje stokkenslaan, toch?

Welkom in de Wereld van Woede

Het Rage Ritual Retreat biedt vrouwen een unieke kans om hun woede op de meest primitieve manier te uiten. Vergeet yoga, meditatie of een dagje spa – dat is zó 2020. Het nieuwste wellness-fenomeen draait om schreeuwen, slaan en, ja, nog meer schreeuwen. Het idee is simpel: laat al je opgekropte frustraties los door te brullen en met stokken op de grond te slaan.

Maak kennis met “Rage Ritual Retreat”
Beeld: skoften.net

Het Programma van de Rage Ritual Retreat

De retraite biedt een zorgvuldig samengesteld programma waarbij schreeuwen en stokken slaan centraal staan. Het begint vaak met een ochtendmeditatie die bedoeld is om je longen te strekken en je stembanden de workout van hun leven te geven. Het is een sessie die je innerlijke leeuw naar buiten brengt, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een cathartische ervaring.

Ochtend en middag

Na de ochtendmeditatie krijg je een stok in handen gedrukt. Deze sessie, bekend als ‘stokkentherapie’, laat je op de grond slaan om je stress weg te werken. Niets zegt stressverlichting zoals het geluid van een stok die hard op de grond slaat. In de middag volgt de ‘Middagbrul’, een intensieve sessie waarin je je longen uit je lijf schreeuwt. Hier draait het allemaal om het loslaten van negatieve energie en het vinden van je innerlijke rust door pure vocale uitbarsting. 

Slaan met stokken

Het hoogtepunt van de dag is vaak de sessie ‘Stokkunst‘, waarin creativiteit wordt gecombineerd met agressie. Deelnemers leren hun frustraties om te zetten in kunstzinnige vernietiging, een unieke manier om innerlijke spanningen los te laten. De dag eindigt met een rustige, zachte fluistering naar je innerlijke rust tijdens de avondreflectie. Na een dag vol geschreeuw en gesla, is het tijd om je stem een beetje rust te gunnen en na te denken over je ervaringen.

De Kosten en ervaring

€4.000,- lijkt misschien veel geld voor een beetje schreeuwen en slaan, maar je krijgt er zoveel voor terug. Deze investering in je mentale gezondheid biedt een ervaring die je niet snel zult vergeten. Het idee is dat door deze intense emotionele uitlaatkleppen, je een gevoel van bevrijding en verlichting zult ervaren. Het concept van de Rage Ritual Retreat is eenvoudig maar effectief. Door deel te nemen aan deze retraite, worden vrouwen aangemoedigd om hun woede en frustraties op een veilige en gecontroleerde manier te uiten. Dit zorgt voor een cathartische ervaring die zowel fysiek als emotioneel bevrijdend kan zijn.

Waarom Zou Je Niet Gaan?

Laten we eerlijk zijn: waar anders kun je zoveel geld uitgeven aan iets dat zo belachelijk simpel en primitief is? Het Rage Ritual Retreat is niet zomaar een retraite; het is een statement. Een statement dat zegt: “Ik ben bereid om te investeren in mijn welzijn op een manier die zowel uniek als effectief is.” Dus, als je klaar bent om je innerlijke furie te ontketenen en je bankrekening een flinke deuk te geven, zoek dan niet verder dan het Rage Ritual Retreat. Soms is de beste manier om te ontspannen simpelweg door te schreeuwen en te slaan als een holbewoner – maar dan met een modern prijskaartje.

Check ook:

Nieuwe Instagram trend: vrouwen likken glitter voor de aandacht

You May Also Like