Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Luchtvaartmaatschappij lanceert een kindervrije zone: uitsluitend voor volwassen

vliegtuig voor jezelf

Luchtvaartmaatschappij Corendon introduceert een zone waar kinderen verboden zijn. De ‘Only Adult’-gebied, dat vanaf 3 november wordt geïntroduceerd, zal beschikbaar zijn op de A350-vluchten van de luchtvaartmaatschappij tussen Amsterdam en het Nederlands Caribische eiland Curaçao.

Only Adult-zone

De zone komt in het voorste gedeelte van het vliegtuig en bestaat uit negen XL-stoelen met extra beenruimte en 93 standaardstoelen. De zone wordt ‘door middel van muren en gordijnen’ gescheiden van de rest van het vliegtuig, waardoor ‘een afgeschermde omgeving ontstaat die bijdraagt ​​aan een rustige en ontspannen vlucht’. Passagiers ouder dan 16 jaar kunnen tegen een meerprijs een stoel in deze zone reserveren: 45 euro ($48) voor de standaardstoelen en 100 euro ($107) voor de XL-stoelen.

Deze zone in het vliegtuig is bedoeld voor passagiers die zonder kinderen reizen en voor zakenreizigers die in een rustige omgeving willen werken. Tegelijkertijd heeft de introductie van de Only Adult-zone ook een positief effect voor ouders met kinderen. Ze hoeven zich minder zorgen te maken over mogelijke reacties van medepassagiers als hun kind het wat drukker heeft of huilt.

Check ook: Vriendin Peter Gillis haalt uit naar Shownieuws-verslaggever

Bron: 9gag

You May Also Like