Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Loodgieter met ‘aubergine’ van 25 cm opent universiteit voor mensen die ‘volwassen films’ willen maken

volwassen films

Een man die de overstap maakte van loodgieter naar ‘volwassen filmpjes’ maken, heeft de ‘eerste universiteit in zijn soort ter wereld’ geopend. Namelijk; een universiteit, waarbij je gaat leren hoe je ‘volwassen films’ moet maken.

Universitaire opleiding

Andy Lee – die bekend staat om zijn ‘aubergine’ van 25 cm – is op een missie om meer mensen te helpen in de filmindustrie voor volwassenen te komen. De man uit Dublin wil dat mensen meer ervaren worden door ze een alternatieve universitaire opleiding aan te bieden. Vorige week lanceerde hij de ‘universiteit’ in zijn collegezaal/filmstudio in Cambridgeshire. Andy zegt dat een gemengde groep van 250 mensen samen met nog een groep van 67 mannen zich al heeft aangesloten.

volwassen films

‘Iedereen zou volwassen filmpjes moeten maken …’

Andy, die zich in 2010 in Londen vestigde na een verblijf in Australië, vindt dat ‘iedereen’ in de ‘volwassen filmpjes’ industrie zou moeten komen. Hij houdt ‘absoluut’ van het vak en ‘niet op een louche enge manier’. “Sinds ik mijn seksualiteit en mijn seksuele ervaringen heb opengesteld, leef ik gewoon een gelukkiger leven. De industrie is geweldig omdat het heel goed kan betalen als je er goed in bent,” zei Andy “Het geeft je vrijheid en tijd en dat zijn de belangrijkste dingen in het leven, je zit niet vast in een baan van 9 tot 5 waar je geen leven hebt. “Je ontmoet de beste mensen en de werkers om me heen zijn mijn favoriete mensen ter wereld.” Het beste deel van de cursus ‘all in person’ is dat het ‘helemaal gratis’ is.

volwassen films

Check ook: Onderzoek bevestigt dat mannen met snelle auto’s een kleine aubergine hebben

Bron & beeld: LADbible

You May Also Like