Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lol: politie Arnhem reageert op slechte Google-recensies

Politie Arnhem slechte recensies Google

De politie in Arnhem heeft een aantal slechte recensies op Google gekregen. Zo zegt Nickert dat het een moeilijke escape room is, waar maar geen hints zijn. En ook ene Maxim weet te vertellen dat de accommodatie maar een matig matras in de aanbieding heeft, met afstandelijk personeel. De grappige recensies werden op de Facebookpagina van Dumpert gedeeld. Hieronder zie je een greep uit de vele recensies.

Maar de politie liet zich niet kennen, en kwam met een eigen verklaring. Inmiddels heeft die reactie al meer dan 5k likes gekregen. De politie was het namelijk niet eens met de recensies, en vindt ze toch wel een hele unieke service leveren aan hun “klanten”:

Wij, het management van Hotel Beekstraat in Arnhem, willen graag met een officiële verklaring komen naar aanleiding van de slechte reviews die onlangs op onze tijdlijn zijn geplaatst. Wij herkennen ons niet in dit beeld.

Wij kunnen met trots terugkijken op een zeer constante kwaliteit als het gaat om ons in rvs uitgevoerde sanitair en betonnen meubels. Veel van onze klanten komen regelmatig terug en worden veelal bij hun voornaam aangesproken. Niks afstandelijk.

Daarnaast kan het verblijf van 6 of 9 uur moeiteloos worden verlengd met drie dagen, zonder meerprijs. Bovendien komen we onze klanten gratis ophalen. Waar kom je dat tegenwoordig nog tegen.

Tenslotte bieden we steeds meer activiteiten aan zoals gratis op de foto en het woordspel ‘zwijgplicht’ dat we samen met de advocaten van onze klanten hebben bedacht. Ook mag je al het afval, maar ook je eigen kleding en geleende boeken door het toilet doorspoelen. Dat vervolgens alle toiletten van het hotel verstopt raken, vinden we helemaal niet erg.

Al met al kunnen we spreken van een unieke service.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like