Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Logan Paul betaalt $ 3,5 miljoen voor doos met neppe Pokémon-kaarten

logan paul pokemon cards

Logan Paul is al een tijdje bezig met het verzamelen van Pokémon-kaarten, maar een van zijn meest recente aankopen zorgde ervoor dat zaken een andere wending namen. De Youtuber kocht een Pokémon Card-doos voor $ 3,5 miljoen die uiteindelijk nep bleekt te zijn.

Neppe Pokémon-kaarten

Influencer Logan Paul is geen onbekende in het verzamelen van Pokémon-kaarten en het openen van pakketten. In december deed hij een van zijn meest opvallende aankopen tot nu toe, hij betaalde $ 3,5 miljoen voor een 1st Edition Base Set Pokémon Card-doos, wat ongelooflijk zeldzaam is. Het ging echter niet volgens plan, daarnaast kwamen ook een aantal Pokémon-kaartverzamelaars naar voren en zeiden dat ze vermoeden dat de doos die hij kocht nep is. uiteindelijk hadden ze gelijk. Logan Paul bevestigde dat de inhoud in feite nep is, omdat er neppe booster dozen in zaten.

Hoeveel vervalsingen zijn er?

Paul reageerde op de ontdekking tijdens zijn video, vooral overstuur. “Ik zal altijd degene zijn die het van de positieve kant bekijkt, maar op dit moment is het erg moeilijk. Het is zo triest voor alle betrokken partijen. Hoeveel vervalsingen zijn er, net als de Pokémon-kaartgemeenschap? […] Ik ben net van 11 First Edition-boxen naar 5 gegaan. We werden f***ed.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply