Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Gast in LLDL maakt dodelijke opmerking over jetsers van date als ze de hottub instapt

hottub lldl lang leve de liefde
Beeld: Lang Leve de Liefde

Wanneer we vroeger naar een datingshow als First Dates of Temptation Island zaten te kijken, dan gingen we er nog vanuit dat de deelnemers echt op zoek waren naar nieuwe liefde of hun relatie op de proef wilden stellen. Tegenwoordig lijken de programma’s grotendeels gekaapt door (wannabee) influencers die zichzelf in de spotlight willen zetten, op zoek naar nieuwe volgers. Ook Lang Leve de Liefde is hier geen uitzondering op. Gelukkig zijn er nog LLDL-deelnemers zoals Jeffrey, die het niet kan laten om een dodelijke opmerking te maken als hij met zijn date de hottub in stapt.

‘Alleen Fans’-model Claudia

Ook Claudia, die deelneemt aan “Lang Leve de Liefde,” lijkt dus vooral te streven naar een groter publiek voor haar ‘Alleen Fans‘ account. Dit wordt bevestigd door de opvallende veranderingen in haar uiterlijk, met nagels van ongeveer 10 centimeter, haarextensies, wimpers die kunnen fladderen en een dozijn aan cosmetische ingrepen. De inhoud die ze inbrengt in de aflevering zit dan ook vooral in haar bikini, zo valt ook haar date Jeffrey op wanneer de twee de beruchte hot tub in stappen. Jeffrey kan het dan ook niet laten om een dodelijke opmerking te maken, wanneer Claudia haar kleren uit doet en in haar bikini het water in stapt.

hottub lldl lang leve de liefde

Hallo ballonnen!

Ook op Twitter (X) gaat het helemaal los na afloop van aflevering met de ‘hottu-scène in Lang Leve de Liefde. Zo merkt ene Robbin op: “En wie denkt nog steeds dat Lang Leve de Liefde een serieus datingprogramma is?” Steph vraagt zich af: “Hoe veeg je eigenlijk je reet af met zulke nagels?” en iemand die zich Stippi Langkous noemt, houdt het op “Hallo balonnen!!!”

Je kunt de hele aflevering van Lang Leve de Liefde hier terugkijken. Het hottub-moment vind je rond minuut 13:35:

Check hier enkele reacties op X op de aflevering met de hottub-scène in LLDL:

De Instagram van Claudia vind je hier. Krijg hier vast een voorproefje:

Check ook:

You May Also Like