Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

LLDL-Giselle blijft bescheiden: ‘Een man moet alles voor mij betalen’

lldl giselle

In het programma “Lang Leve de Liefde” worden de deelnemers uitgedaagd om hun ideale partner in geuren en kleuren te beschrijven, maar de realiteit is vaak dat de programmamakers niet in staat zijn om aan al deze verwachtingen te voldoen. Hierdoor ontstaat een boeiende dynamiek waarin de deelnemers geconfronteerd worden met de noodzaak om flexibel te zijn en open te staan voor onverwachte wendingen in hun zoektocht naar liefde. 

Vraag

Verwachtingen variëren sterk van persoon tot persoon, en omvatten een scala aan kenmerken. Sommige deelnemers hebben echter buitengewoon hoge verwachtingen van hun toekomstige partner, wat het vinden van een geschikte match bemoeilijkt. Dit brengt een fundamentele vraag naar voren: Moet je vasthouden aan je rigide verwachtingen of ben je bereid deze aan te passen in het licht van de realiteit?

Giselle’s verwachtingen

Een interessante deelnemer in het programma, genaamd Giselle, valt op vanwege haar torenhoge verwachtingen. Giselle is overtuigd dat een man in een relatie bepaalde traditionele ‘mannentaken’ op zich moet nemen, waaronder financiële verantwoordelijkheden. Ze is van mening dat mannen de rekening moeten oppakken en sommige financiële zorgen moeten dragen. Giselle rechtvaardigt haar standpunt met de opvatting dat vrouwen andere waardevolle bijdragen leveren aan een relatie, hoewel ze de aard van deze bijdragen niet nader toelicht. Bovendien benadrukt ze dat mannen de financiële last moeten dragen omdat vrouwen doorgaans minder verdienen dan mannen.

Date is het niet eens

Haar date in het programma, daarentegen, reageert krachtig op Giselle’s standpunt. Hij benadrukt dat het niet vanzelfsprekend is dat hij alle financiële verantwoordelijkheden op zich zal nemen. Hij legt uit dat de relatie wel heel speciaal en bijzonder moet zijn voordat hij bereid is om alles voor haar te betalen. Hij wijst er ook op dat het onredelijk is om zulke hoge financiële verwachtingen te hebben van een 23-jarige jongeman, die misschien nog niet de financiële middelen heeft om aan die eisen te voldoen. Bekijk het fragment hieronder.

Check ook: LLDL: ‘New Kid’ Stijn zegt net even iets té direct wat hij van innerlijke schoonheid vindt

Bron: showmag.nl

Beeld: Facebook

You May Also Like