Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Linda vraagt vriend ten huwelijk met een hart van frikandellen

frikandel_0

Een huwelijksaanzoek moet speciaal zijn. Dat is waarschijnlijk wat Linda Jansen uit Veldhoven dacht toen ze aan haar vriend John Hospel wilde vragen of hij met haar wilde trouwen. En speciaal was het zeker, want Linda vroeg hem namelijk ten huwelijk met een frikadel speciaal in de vorm van een hartje.

Dinsdag werd John opgebeld door zijn werk. Ze vertelden hem dat in het weekend iets fout was gegaan en dat hij direct moest komen. John stapte ietwat ontdaan in zijn auto en reed naar zijn werk. “Het was heel raar, want op mijn werk kreeg ik een pakketje en een brief in mijn handen geduwd en vertelden ze mij dat ik weer terug richting Veldhoven moest rijden”. Ik dacht nog: “Moest ik nou helemaal hiervoor naar mijn werk komen?”. Daarnaast vertelden ze mij dat ik het pakketje pas thuis open mocht maken, dus ik deed wat ze zeiden, vertelt John tegenover Omroep Brabant

Toen hij onderweg was werd John staande gehouden door de politie. “Ik zag opeens het bordje STOP POLITIE aan gaan en volgde ze netjes richting een parkeerplaats.” Volgens de politie zou John zijn kenteken gezien zijn bij een drugsdeal en daarvoor kreeg hij een bekeuring waarop stond: “U dient zich te melden bij cafetaria De Smickel in Veldhoven.” Hier lag een frikadel speciaal en een brief op hem te wachten waarop de nieuwe aanwijzing stond die hem leidde richting een kroeg. Toen hij eenmaal een pilsje had besteld, hoorde John ineens een bekende stem een liedje van Claudia de Breij zingen. En toen kwam Linda op de hoek.

Aan het einde van het nummer vroeg Linda aan John of hij met haar wilde trouwen en zei John volmondig ja! Hierna werd hij verrast met een frika del speciaal in de vorm van een hart en zijn dag kon niet meer stuk. “Het was echt heel speciaal, een mooiere dag kon ik me niet wensen” zegt John met een grote glimlach tegen Omroep Brabant. De twee zijn dolverliefd en ze leefden nog lang en gelukkig.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like