Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Lil Kleine gaat vreemd na optreden’: ‘Vluggertje op het toilet’

lil kleine

Of de relatie nou ‘aan’ of ‘uit’ is tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes gaat retesnel. De ene dag plaatsen de twee foto’s van elkaar en het volgende uur ontvolgen ze elkaar op social media. Ook nu is dat het geval, maar de oorzaak schijnt nu te liggen aan Lil Kleine die een vluggertje op het toilet had met een Limburgse…

Lil Kleine is vreemdgegaan

De rapper zou namelijk na een optreden in Limburg het heel gezellig hebben gehad met een vrouw op het toilet. De vrouw om wie het gaat heeft kleur bekend bij een van de juice-kanalen die Nederland rijk is, dit keer reality.fbi. Het roddelkanaal heeft een paar vragen aan de dame in kwestie gesteld over het voorval. De vrouw wil anoniem blijven. 

Avontuurtje op het toilet

Als reality.fbi vraagt of ze kort kan omschrijven wat er die nacht gebeurde, antwoordde de anonieme vrouw het volgende:  “Na z’n optreden liep hij het podium af. We keken elkaar kort aan, maakten een praatje en seinde dat ik mee moest komen. Eerst dacht ik ‘de VIP-ruimte’. Maar dat werd het toilet. De rest lijkt me duidelijk.” Ze geeft overigens aan dat ze Lil Kleine nooit eerder had ontmoet en dus ook niet persoonlijk kent. Lil Kleine heeft daarna niets meer laten weten.

Check hieronder de andere vragen die reality.fbi ook nog aan de vrouw stelde:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like