Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Lil Kleine zoekt naar nieuwe liefde maar heeft opvallende eis: ‘Voor als mijn vrouw weg is…’

Lil Kleine op zoek naar nieuwe liefde met één specifieke voorwaarde
Beeld: Instagram

Lil Kleine bevindt zich al enige tijd in het vrijgezellenbestaan, volgend op een tumultueuze breuk met de moeder van zijn kind, Jaimie Vaes, die een fysiek incident en een daaropvolgend kort verblijf in de gevangenis, evenals een taakstraf, omvatte. Dit heeft geleid tot een periode zonder partner, maar de rapper zegt weer open te staan voor een relatie. Daarbij stelt hij wel een aantal opvallende eisen.

Dit is er over van het imperium van Lil Kleine
Beeld: Instagram Lil Kleine

Lil Kleine op zoek naar nieuwe liefde

Ondanks deze tegenslag, was Jorik voorheen naar eigen zeggen nooit verlegen om vrouwelijke aandacht tijdens zijn uitgaansavonden, al kan zijn reputatie nu een mogelijke hinderpaal vormen. Tijdens een podcastgesprek met Thijs Boermans en Niels Oosthoek heeft hij enkele opmerkelijke opmerkingen gemaakt, waaronder zijn acceptatie van een eventueel vroegtijdig overlijden, met uitzondering van de impact op zijn zoon, en zijn blijvende affectie voor Monica Geuze, ondanks een vermoeden van onbeantwoorde gevoelens van haar kant.

Af en toe een paar hoeren

Lil Kleine vertelt in de podcast dat hij er best voor open staat om weer verliefd te worden en is niet van plan om tot zijn 50ste een vrijgezellenbestaan te lijden: “Kijk, die jacht en zo wil ik wel en lekker geld in je zak. Een goed leven. Maar niet als ik vijftig ben en dan tien hoeren om me heen.” Daarbij heeft hij echter wel een voorwaarde: “En af en toe een paar hoeren. Als mijn vrouw weg is.”

Check ook:

You May Also Like