Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lil Kleine steekt de draak met eigen beroving

lil kleine horloge

Afgelopen week is Lil Kleine beroofd door drie jongens. Onder bedreiging van een vuurwapen moest hij zijn peperdure horloge afstaan. Dat heeft hij uiteraard gedaan. Gelukkig kan hij er nu een paar dagen later al grappen over maken. Check deze story op zijn Instagram maar! 

lil kleine
Overval

We kennen Lil Kleine – a.k.a. Jorik Scholten – als rapper die niet onder banken of stoelen steekt hoe rijk hij is. Bijna dagelijks zien we hoeveel geld hij heeft. Is het niet met letterlijke eurobiljetten, dan is het wel met dure champagne of horloges. Hij is dus goed aas voor overvallers die uit zijn op duur spul. Helaas was Jorik afgelopen week dus slachtoffer van een overal waar zijn dure horloge ter waarde van 200.000 euro werd gejat. Het horloge was van het merk Patek Philippe. Hoe de drie overvallers Jorik op het spoor konden komen? Dat lees je hier

Wat is de tijd?! 

Lil Kleine werd op zijn hoofd geslagen door een wapen en daarna met hetzelfde wapen onder schot gehouden. Hij hield er een bebloed gezicht aan over en was een horloge armer. Gelukkig heeft het geen trauma opgeleverd, want we kunnen hem al zien grappen over de situatie. Zoals de story van gisteren! Daar maakte hij bij zijn vrienden een heel ironische grap over de tijd, die hij overduidelijk niet meer kan zien omdat hij zijn horloge kwijt is. Check de video hieronder:
 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like