Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Liefdesfeitjes waar je totaal geen weet van had

Romantische onwetendheid
Beeld: Jezuswatslecht

Ah, liefde, dat eeuwig gekwijl en kleffen gedoe. En toch is het een van de belangrijkste dingen die er in onze samenleving is. Daarom speciaal voor jullie enkele feitjes over de liefde en seks die jij nog niet wist!

 

1. Mannen, help mee in het huishouden. Dus ga je vrouw niet non-stop commanderen dat ze bier voor je moet halen. Nee, gewoon zelf mee helpen. Waarom? Nou, je wordt er naar verluid vrolijker door en dat resulteert weer op beter en meer seks. Dus pak die bezem snel mannen!

2. Dus jouw bloeddruk staat op springen? Ga dan uitgebreid knuffelen met jouw partner, want het zorgt er voor dat je bloeddruk naar beneden gaan. Of pak een knuffelbeer, kan ook.

3. De helft van alle huwelijken eindigt in een scheiding. Een positief mededeling aan dit gegeven is dat de andere helft elkaar wel eeuwig trouw blijft!

4. Als jij langer dan vier maanden een crush op iemand hebt, ben je wel degelijk verliefd.

5. Je kan beter een potje tongworstelen dan iemand een handgeven. Dat is namelijk vele malen hygiënischer én gezonder dan handen schudden.

6. Vrouwen stellen over het algemeen vragen waar ze het antwoord al van weten. Mannen jullie zijn dus gewaarschuwd, gewoon eerlijk zeggen.

7. Elke dag 10 minuten lachen is goed voor de relatie. Dus zoek hier enkele hele slechte grappen op, en vertel ze straks aan je lover. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like