Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lidl flikt het weer: spotgoedkope vaatwasser te koop!

vaatwasser

Lidl… we hebben inmiddels ons hart aan deze winkelketen verloren. Keer op keer komen ze weer met vette goedkope dingen. Onlangs kon je een matching regenjassen-set kopen voor jou en je viervoeter! En nu komen ze ook met wat geniaals.


 

Het leed wat het studentenleven heet

Als student heb je het allemaal niet zo heel breed. De studie- en woonlasten, die k*t bijbaan die maar 8 euro per uur verdient en waarvoor je 4 uur in de week wordt ingerooster. Ja, het leven van een student is niet altijd even chill. Vooral niet als je op zo’n klein oppervlakte moet wonen, leren en slapen. Daarom komt onze en joúw held om de hoek komen: Lidl heeft een oplossing!
 

Perfectie in je studentenkamertje

Lidl heeft namelijk compacte vaatwassers op de markt gebracht die ook niet eens zo veel kosten. Qua grootte is de vaatwasser te vergelijken met een magnetron: prima als je op jezelf woont! Voor de milieuliefhebbers onder ons: de vaatwasser heeft een energielabel A+ en hij maakt ook bijzonder weinig geluid: 51 decibel om precies te zijn. Kortom: een vaatwasser die weinig ruimte inneemt en die een lekker Lidl-prijsje heeft. Meer wensen we niet!

Mocht je de vaatwasser zo snel mogelijk willen aanschaffen, dan moeten we je tereurstellen. Op de site was hij een tijdej terug te koop voor slechts 149 euro, maar inmiddels is hij uitverkocht. Bij Lidl België hebben ze echter nog wel een mini-vaatwasser in de aanbieding voor 249 euro. Deze vind je hier.

Check de vaatwasser voor studenten van Lidl hieronder:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like