Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lidl verkoopt deze week vla met Piña Colada-smaak

pina colada

De zomer zit in ons bol sinds afgelopen week! Van ons mag het de komende weken wel zo doorkabbelen tussen de 20 en 25 graden. Bij zomers weer horen ook lekker, afkoelende en zoete drankjes. Lidl verkoopt deze week een héél fijne variant op de Piña Colada. Ren maaar alvast naar de dichtstbijzijnde Lidl! 

Lidl = life

Lidl heeft sowieso een plek in ons hart. Er gaat geen maand voorbij waarbij de winkel geen toffe dingen verkoopt. Laatst was het nog de smeersalade die naar ons favo gerecht kapsalon smaakt. Deze week hebben ze een vla in de schappen liggen die smaakt naar Piña Colada. Een combinate made in heaven? Wie weet! 
 

la met smaak van Piña Colada

Het Zuid-Amerikaanse drankje van witte rum, ananassap en kokosmelk kun je vanaf deze week dus ook als toetje eten na het avondeten. Voor 1 liter betaal je 1,49 euro. Een koopje dus! De vla heeft stukjes kokos en ananas en die proef je dus echt goed! 
 

Het proberen waard

Ga jij ‘m proberen? Zo ja, laat het ons weten, want wij zijn megabenieuwd naar de combinatie van Piña Colada en vla. Lekker met de voetjes omhoog, zonnetje op je porem en éten! 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like