Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Eerste ‘levende Nostradamus’ voorspelling voor 2024 is uitgekomen

Eerste 'levende Nostradamus' voorspelling voor 2024 is uitgekomen
Beeld: Instagram/Pexels

Een waarzegger die omschreven wordt als de ‘levende Nostradamus‘ heeft een van zijn voorspellingen laten uitkomen. En we kunnen maar beter hopen dat dit gewoon een gelukkige gok is, gezien de andere dingen waarvan hij denkt dat ze in 2024 zullen gebeuren.

Levende Nostradamus

Athos Salomé wil de mensen doen geloven dat hij met succes de pandemie, de Russische invasie in Oekraïne en de dood van koningin Elizabeth II heeft voorspeld. Nu voorspelde hij volgens de Daily Star dat we ‘drie dagen duisternis’ zouden hebben, omdat er in april een totale zonsverduistering zou plaatsvinden na een coronale massa ejectie (CME) van de zon. Even ter herinnering: een CME is een uitworp van magnetische velden en plasmamassa van de zon en er is er elke paar dagen wel een, maar ze hebben niet altijd een enorm effect op de aarde.

Gebeurtenis op 22 maart

Hoe dan ook, dit gebeurde op 22 maart en de effecten bereikten ons een paar dagen later, en men denkt dat het de grootste zonnestorm in jaren was. Afhankelijk van de snelheid waarmee een coronal mass ejection zich verplaatst, worden we een paar uur tot een paar dagen van tevoren gewaarschuwd. Volgens Space.com reizen zonnevlammen met de snelheid van het licht, maar is de topsnelheid van een CME de relatief trage 1.900 mijl per seconde en kunnen veel andere hemelse slowpokes 155 mijl per seconde halen, waardoor we dagen de tijd hebben om ons voor te bereiden.

Voorspelling van een zonsverduistering

Hoe langer we de tijd hebben om ons voor te bereiden, hoe beter, want ze kunnen elektriciteitsnetten en communicatienetwerken in de war sturen, dus door vooraf te waarschuwen kunnen we de druk verminderen die een CME op onze infrastructuur kan leggen. Wat betreft zijn voorspelling van een zonsverduistering in april: bijna iedereen weet dat al maanden en we hebben de ‘drie dagen duisternis’ die Salome voorspelde nog niet gezien.

Contact met buitenaardse wezens

We kunnen maar beter duimen dat Salome alleen gelijk heeft over de coronale massa-uitstoot, want sommige andere dingen waarvan hij zegt dat ze in 2024 zullen gebeuren, zijn niet bemoedigend. Laten we beginnen met de meer optimistische oproep dat dit het jaar is waarin we eindelijk contact maken met buitenaardse wezens, waarbij de ‘levende Nostradamus’ beweert dat we zullen communiceren door ‘gecodeerde signalen onderschept door een netwerk van telescopen’. Ondertussen denkt hij dat de supermachten van de wereld zullen kibbelen over een asteroïde die rijk is aan mineralen en op de planeet zal landen.

Derde wereldoorlog

Bovendien gelooft hij dat 2024 het jaar is van het ‘ontwaken van de AI’, waarbij deze zelfbewust wordt, geen menselijke input meer nodig heeft om te functioneren en een taal ontwikkelt die wij niet kunnen begrijpen. Alsof dat nog niet erg genoeg is, beweert Salome dat de Derde Wereldoorlog een ‘urgente realiteit’ is die zal worden uitgelokt door een cyberaanval of een ‘gebeurtenis in de Zuid-Chinese Zee’. Daarnaast denkt hij dat we zullen worden geteisterd door een hele reeks natuurrampen, dus de toekomst volgens Salome is behoorlijk deprimerend.

Voorspelling van een zonsverduistering
Beeld: Pexels

Check ook: Mysterieuze ‘Levende Nostradamus’ onthult angstaanjagende voorspellingen voor 2024

You May Also Like