Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Last One Laughing Bas Hoeflaak slaat opnieuw toe met dolkomisch lied: ‘Geniaal weer!’

Last One Laughing-Bas Hoeflaak slaat opnieuw toe met dolkomisch lied: 'Geniaal weer!'
Beeld: Youtube Prime Video

Bas Hoeflaak liet vorig jaar half Nederland in de broek plassen met een dol komische act over zijn fluit, in het programma Last One Laughing, kortweg LOL. Sinds kort is LOL weer te zien, nu op streamingdienst Prime Video, en ook ‘Bas ‘Last One Laughing Bas Hoeflaak’ is weer van de partij. De verwachtingen waren dus hooggespannen en ook nu wist hij weer een totaal maf lied tevoorschijn te toveren.

De absurde act van Last One Laughing Bas Hoeflaak

In het programma ‘Last One Laughing’ geldt één strikte regel: lachen is ten strengste verboden. Maar hoe kun je die regel volhouden als een man van boven de 40 begint te spelen op zijn fluit? Fluit, fluit, fluit, fluit, fluit, en dit gedurende maar liefst 6 uur zonder te lachen! Bas Hoeflaak heeft een act bedacht die zo absurd is dat het uiteindelijk grappig wordt, herken je dat gevoel? Het duurde dan ook niet lang voordat bijna iedereen het in zijn broek deed van het lachen, zowel de deelnemers als kijkers thuis. De act ging dan ook knettertje-viral en er werden diverse remixes van gemaakt.

Het Ballon Lied

Deze keer gaan Ruben van der Meer, Rayen Panday, Arjan Ederveen, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Soumaya Ahouaoui, Rick Paul van Mulligen, Nabil Aoulad Ayad, Bram Krikke, en Anniek Pheifer de uitdaging aan om hun lach te onderdrukken. De meeste ogen zijn echter gericht op ‘Last One Laughing Bas Hoeflaak’, die na zijn hit van vorig jaar zijn reputatie moet waar maken en ook nu heeft hij weer een dolkomische act bedacht: Het Ballon Lied. Het lied mist zijn uitwerking niet en laat zijn mededeelnemers bijna uit elkaar klappen in hun poging hun lachen in te houden.

Last One Laughing Bas Hoeflaak
Beeld: Youtube Prime Video

Geniaal weer

Ook kjkers gaan weer los in de reactie op het fragment, dat op de Youtubepagina van Prime Video te zien is. Zo schrijft een youtubegebruiker “Bas de legende!” en een ander: “Wat ontzettend goed dit!” Weer een ander reageert met: “Geniaal weer Bas 😂”

Check de dolkomsiche at van Last One Laughing Bas Hoeflaak hier:

Check ook:

You May Also Like