Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Onderzoek wijst uit: lange mensen zijn vaak intelligenter!

lange mensen

Ben je zelf heel lang en krijg je daar vaak negatieve opmerkingen over? No worries; vanaf nu kun je daar een heel gevat antwoord op geven! Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat lange mensen vaak intelligenter zijn dan kleine mensen. Die kan je in je zak steken!

lange mensen

Slimmer

Wat jij voor genen mee krijgt van je ouders is natuurlijk net zo belangrijk en het schijnt dat als je een muziekinstrument kan bespelen dat je dan ook gezien wordt als slimmer. Deze factoren spelen allemaal mee, maar wetenschappers van de Princeton University hebben nog een factor onderzocht.

Onderzoek

In het onderzoek werden mannen, vrouwen en kinderen ondervraagd aan de hand van bepaalde tests. Daaruit bleek dat lange mensen het over het algemeen beter deden dan mensen die niet zo lang zijn. Er zijn een paar verklaringen voor: langere mensen zijn sowieso vaker assertiever en ze denken dat ze meer gezag hebben, omdat ze letterlijk boven iemand uit torenen. Daardoor hebben ze meer zelfvertrouwen en zijn ze niet bang om nieuwe uitdagingen uit te gaan. Het zit ‘m dus vooral in de psychologie!
 

Kleine mensen zijn dom? 

Kleine mensen, jullie hoeven je geen zorgen te maken. Het onderzoek stelt niet dat élk klein persoon dom is, dus neem dit onderzoek met een korreltje zout! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like