Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Lang Leve de Liefde-legende Jona tragisch om het leven gekomen

Lang Leve de Liefde Jona

Afgelopen nacht is Lang Leve de Liefde-legende Jona, tragisch om het leven gekomen. Dit meldt zijn zus Isa met een verdrietig bericht op Facebook. De exacte oorzaak wordt niet genoemd in het bericht, maar op de website van onder meer de Leeuwarder Courant wordt melding gemaakt van een auto-ongeluk, waarbij twee mensen om het leven zijn gekomen.

Lang Leve de Liefde-legende Jona

Kurkdroge uitspraken

Jona, die 27 jaar werd, deed twee keer mee aan de SBS6-datingshow Lang Leve de Liefde, en groeide uit tot een van de populairste deelnemers ooit. Dit kwam door zijn heerlijke Friese nuchterheid, en kurkdroge uitspraken als “Kun jij kook’n? Gelukkig, ik kan ’t helemaal niet!”, en: “ligt ze al opgebaard? Nee, het ligt nog niet opgebaard…” Ook het feit dat hij alleen, samen met een fles champagne, een feestje bouwde, toen zijn date vroeg wilde slapen, zorgde ervoor dat hij een echte kijkersfavoriet werd.

Noodlottig ongeval

Jona’s zusje schrijft op Facebook: “Lieve allemaal, Door een noodlottig ongeval is mijn lieve broer Jona vannacht overleden. Binnen 2 dagen moeten we jou en opa missen. Onbegrijpelijk…. Jona ik hou heel veel van je! We gaan je allemaal enorm missen❤️ Dikke kus, Je zusje.” Op de Facebookpagina van Isa laten honderden mensen hun steunbetuigingen achter.

@isa___x 2e poging, die grappenmakers hebben hem verwijderd/// leuk idee, uitvoering wat minder hè @oosterveld26 ♬ origineel geluid – Isa

Steunbetuigingen

Ook op de Facebookpagina van deze site stromen de steunbetuigingen binnen. Zo schrijft Wendy: “Wat een mooie kerel was dat. Wat zal hij gemist worden. Sterkte voor iedereen die hem moet missen, hij zal er boven een feestje van maken🌟🌟“, en Ellen: “Zo erg ,net zijn opa overleden ,nu hij..heb hem op insta es gesproken ,leuke kerel met humor…RIP Jona🥀😔Sterkte voor alle nabestaanden.” Raymon: “Wat triest. Enorm gelachen om hem op tv. Veel sterkte aan de familie en vrienden.”

Check ook: Deze compilatie van Jona van LLDL is fantastisch – SGXL.NL

Bron: Reality.fbi, Facebook

Beeld: Lang Leve de Liefde

You May Also Like