Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Lana Rhoades onthult schokkende bedrag dat ze per scène verdiende als ‘natuurfilm’-topster

Lana Rhoades onthult het verbazingwekkende bedrag dat ze per scène verdiende als topster in de volwassenenindustrie
Beeld: Instagram

Het idee dat de ‘adult’-filmindustrie enkel draait om sterren die een verbazingwekkend bedrag verdienen en genieten van roem, is een veelvoorkomende misvatting. Lana Rhoades, een voormalige natuurfilmster van 27 jaar, doorbreekt deze mythe door te pleiten voor het verwijderen van haar video’s van het internet, in een poging de harde realiteit achter de schermen te belichten.

Begin carrière

Tijdens haar recente optreden in de YouTube talkshow Curious Mike vertelde ze over de hoogte- en dieptepunten van haar carrière in de natuurflim industrie. Lana begon voor het eerst te experimenteren met zichzelf op een seksuele manier te positioneren toen ze 17 was en werkte bij de risqué restaurantketen Hooters voor een jaar. Ze legde gastheer Mike Porter Jr uit tijdens hun chat: “Dat was mijn eerste baan waar mannen je seksualiseren.” Nadat ze besloot haar baan op te zeggen, begon Lana te werken als danseres in een club, maar ze merkte dat dit niet het inkomen opbracht dat ze nodig had om te leven. Dus toen de adult-industrie aanklopte, gaf ze gretig gehoor.

Lana Rhoades onthult het verbazingwekkende bedrag dat ze per scène verdiende als topster in de volwassenenindustrie
Beeld: Instagram

Schokkend bedrag

Ze vertelde hoe ze eruitzag als ‘een klein kind’ toen ze 19 was en voor het eerst deelnam aan de wereld. Ze zei dat haar kinderlijke uiterlijk ‘verkoopt’ en wat producenten wilden van een vrouwelijke ster. Maar hoewel ze snel beroemd werd, weerspiegelde haar bankrekening haar populariteit niet. Je denkt misschien dat Lana jaren heeft gefilmd, maar je zult schrikken dat het in totaal maar 8 maanden waren. Ze herinnerde zich dat het ’twee stints van vier maanden’ waren. Dat is niet veel werk. En om het nog erger te maken, onthulde ze dat elk van haar seksscènes haar slechts $1.200 opleverde.

Vreselijke dingen

De inwoonster van Chicago besloot echter dat ze, ook al was ze de meest gezochte actrice op P*rnhub in 2019, het achter zich moest laten vanwege de vreselijke dingen die ze moest doen om te filmen en die ze niet wist te weigeren. Ze opende eerder over een van de ergste dingen die ze ooit moest doen tijdens een gesprek op de Three Girls One Kitchen podcast. Ze zei: “Een van de ergste… eerlijk gezegd voel ik me soms ontkennend en kan ik sommige dingen die ik heb gedaan niet accepteren. “Er was iets waar ik met een therapeut over probeerde te praten voordat ik iets moest doen voor een scène die echt moeilijk voor me was.

Walgelijke, smerige scènes

“Eigenlijk had die kerel een kom en hij knevelde me tot ik erin moest overgeven en hij piste in de kom en tijdens de scène vroeg hij me om het op te drinken en ik wist niet hoe ik nee moest zeggen. “Het was een van de meest walgelijke, smerige scènes.” Dit was slechts een van de vele gruwelijke redenen en ervaringen die Lana deden besluiten om te stoppen. Maar nu is ze zoveel beter af met OnlyFans. In een gesprek met BFF’s met Dave Portnoy en Josh Richards onthulde ze dat ze nu multimiljonair is.

Multimiljonair

Lana zei: “De industrie betaalde me niets. Ik had waarschijnlijk $100.000 (£71.000) op mijn bankrekening toen ik stopte en nu ben ik multimiljonair.” Toen ze Mike vertelde over hoe de adult-industrie ervoor zorgde dat ze zelfmoord wilde plegen, vertelde ze hoe ze elke dag werkte om haar realiteit te veranderen, de industrie te verlaten en iets van zichzelf te maken. Nu werkt ze in de mode en geniet ze van haar leven buiten haar adult-identiteit. Voor de toekomst hoopt Lana een goede moeder te zijn, een boek te schrijven en door te gaan met haar passies.

Check ook:

Zes AI-modellen die fortuinen verdienen op ‘Alleen Fans’-sites