Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Voor de echte kunstliefhebbers: haal een gouden middelvinger in huis!

Voor de echte kunstliefhebbers: haal een gouden middelvinger in huis!
Beeld: Bol.com

Het kan zijn dat kunst niet ieders kopje thee is, maar geloof ons, er is iets nieuws dat zelfs de grootste sceptici zal boeien. Maak kennis met de ‘gouden middelvinger‘, een uniek stuk dat in elk interieur past. Ja, het neigt een tikkeltje naar kitsch en misschien zelfs een snufje ordinair, maar hey, soms is dat juist de charme.

We zijn vooral gek op kunst met een boodschap. Of dat nou een maatschappelijk verhaal heeft of een statement die je maakt. Een random stuk kunst zonder betekenis is toch een stuk saaier. Met dit kunstitem leg jij je emoties bloot, vooral als je last hebt van boosheid en woede-uitbarstingen.  

gouden middelvinger
Beeld: Bol.com

Gouden middelvinger als kunst

Bol.com verkoopt namelijk tegenwoordig gouden beeldjes van een middelvinger. Perfect voor iedereen die schijt heeft aan alles of juist even niet goed in z’n vel zit. Het beeld is ook perfect voor momenten dat je even niet met je vriend(in) wil praten. Het enige wat je dan hoeft te doen is om de middelvinger uit de kast te halen en ‘m naast je neer te zetten. Duidelijke taal! Communication is key zeggen ze toch? 

Lekker prijsje

Dit stuk is op ware grootte gemaakt en is van keramiek. Ben je niet zo van het goud? Dan kun je ook kieze tussen een roze, zwarte of zilveren variant. Het fijne eraan is dat het kunststuk helemaal niet zo veel geld kost. Goed cadeautje wel. Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

gouden middelvinger
Beeld: Bol.com

De Symboliek Achter de Gouden Middelvinger

De gouden middelvinger is meer dan een simpel decorstuk. Het symboliseert een krachtige boodschap van autonomie en zelfexpressie. In tijden waarin de samenleving steeds uitgesprokener wordt over persoonlijke en politieke standpunten, biedt dit kunstwerk een unieke manier om je stem zonder woorden te laten horen. Het is een subtiele, doch krachtige manier om een statement te maken in jouw leefruimte of kantoor, en een gespreksonderwerp dat zeker de aandacht trekt. Ga naar Bol.com en check de laatste prijzen voor dit gouden product!

Op zoek naar een uniek cadeau? Wellicht is de XL frituurpan of geniaal wafelijze iets voor jou!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like