Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Kritiek op pikante Insta-foto Maan de Steenwinkel: ‘Dit heb je niet nodig’

Kritiek op pikante Insta-foto Maan de Steenwinkel: 'Dit heb je niet nodig'
Beeld: Instagram Maan de Steenwinkel

Na lange tijd uit de schijnwerpers verdwenen te zijn, maakte Maan de Steenwinkel onlangs haar comeback met nieuwe muziek. De zangeres is ook weer helemaal terug op Instagram, maar een recente foto krijgt nogal wat kritiek van volgers.

Speculatie

Maan verraste door een jaar geleden ineens al haar optredens voor 2023 af te zeggen en verwijderde al haar foto’s en video’s van Instagram. Dit zorgde voor veel speculatie over mogelijke drank- en drugsproblemen, met name van de kant van Yvonne Coldeweijer. Dit werd door het management van Maan echter altijd ontkent.

Kritiek op pikante Insta-foto Maan de Steenwinkel: 'Dit heb je niet nodig'
Beeld: Instagram MAAN

Nieuwe muziek

Sinds kort is Maan echter terug op Instagram én met nieuwe muziek. Onlangs lanceerde ze haar nieuwe single Rondje van de Zaak met een bijbehorende videoclip waarin ze nogal schaars gekleed onder een zonnebank vandaan komt. Ter promotoe van haar nieuwe single deelde Maan deze week een foto in een pikant pakje.

‘Vat geen kou!’

De foto zorgt voor verdeelde reacties onder volgers, waarbij er veel kritiek is. zo schrijft ene Jasper: “Je bent prachtig, maar hebt dit niet nodig. Waarom? 😳😳😳” en Hennie: “Nou moet dat nou?”, en Henk: “Vat geen kou mop 🥸” Er zijn echter ook volop positieve reacties, zoals ene André: “Mooie stem .en ziet er geweldig uit”, en Lenthe: “Zo ontzettend mooi😍”

Check de pikante Insta-foto van Maan de Steenwinkel die kritiek krijgt hier:

Check ook:

You May Also Like