Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Koppel in Lang Leve de Liefde krijgt heftige ruzie over plakje kaas: ‘Gestoord mens!’

lang leve de liefde ruzie

Als deelnemer van de razend populaire datingshow Lang Leve de Liefde, kortweg LLDL, leg je je lot in handen van de programmamakers, die voor jou een passende match proberen te vinden. Dat gaat soms goed, maar heel vaak ook helemaal niet. Ook in het geval van het koppel dat in de nieuwste aflevering te zine is, lijkt de kans dat er iets zal opbloeien nihil.

Plakje kaas

In een fragment, dat te zien is op de LLDL-Facebookpagina, is te zien hoe de vrouwelijke deelneemster haar date een plakje kaas aanbiedt. Die heeft geen zin in een plakje kaas, en bedankt vriendelijk. Hierop dringt ze echter net zo lang aan, tot hij het plakje aanneemt, waarna ze lachend opmerkt dat hij zich wel makkelijk laat overhalen. Dit vat de man echter op als een belediging, waarna er een felle discussie ontstaat.

Dominant en gestoord mens

Ook veel kijkers verbazen zich om het fragment, zo blijkt uit de vele comments die het fragment op de Facebookpagina van Lang Leve de Liefde krijgt. De meesten lijken daarbij kant te kiezen voor de mannelijke deelnemer. Zo schrijft ene Wilma: “Wat goed gezegd, jongeman!! Je hebt namelijk helemaal gelijk💪“, en Annelies: “Wat een dominant en gestoord mens is dat. Arme jongen 😅🤣🙈

Check het fragment uit Lang Leve de Liefde met het koopel dat ruzie krijgt om een plakje kaas hier:

Check ook:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like