Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Koko de gorilla jamt met bassist Red Hot Chili Peppers

aapgitaar

Gorilla Koko kreeg hoog bezoek deze week. Dé bassist van de Red Hot Chili Peppers, ook wel bekend onder zijn artiestennaam Flea, kwam namelijk langs in het opvanghuis voor gorilla’s om één van de apen basgitaar te leren spelen. En dat ging beter dan Flea had verwacht, ze heeft al snel door hoe de gitaar werkt. 

Aap Koko is zelf ook een beroemdheid. Volgens de verzorgers van de Gorilla Foundation in Woodside is Koko internationaal bekend omdat zij bovengemiddeld slim is. Zo herkent ze zeker 2.000 Engelse woorden en ook een beetje gebarentaal. De gorilla van 45 jaar oud maakt regelmatig een praatje met mensen. Ze maakt dan zinnen van drie tot zes woorden. En ook bizar: haar IQ is getest op 70 tot 95 op de menselijke schaal. Én de aap heeft ook nog eens muzikale aanleg. Eigenlijk een soort wonderaap dus!

De bassist was zo onder de indruk van het gitaarspel van de gorilla, dat hij besloot de gitaar te doneren aan de aap. Super lief! De aap en Flea zijn duidelijk al dikke vriendjes geworden. Hij plaatste allerlei foto’s met de aap op Instagram en schreef er lieve teksten onder als “Mijn lieve en ware vriend Koko”.

 

My sweet and true friend koko

Een foto die door sllollaryee is geplaatst op

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like