Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Knap meisje verkoopt haar poep voor 3500 euro

poop

Dat er veel rare mensen op deze wereld wonen, dat mocht wel duidelijk zijn, maar soms gaat het echt te ver. Of je het nou opwindend vindt om op iemand anders z’n tenen te sabbelen of dat je het als man nou spannend vindt om te verkleden als vrouw en andersom, dat moet je lekker zelf weten. Maar sommige fetisjen zijn gewoon echt goor! Zo zijn er bijvoorbeeld mannen die opgewonden raken van de poep van knappe vrouwen. En ja, wat doe je als je als knappe vrouw geen cent te makken hebt? Juist, dan verkoop je toch gewoon je poep! De Amerikaanse Ceara Lynch zag hier wel een markt voor en verkoopt sindsdien haar poep voor zo’n 3500 euro.

Ceara en haar ouders hebben altijd al ieder dubbeltje drie keer moeten omdraaien en konden zich weinig veroorloven totdat Ceara online ging daten. De jonge dame kreeg contact met een man die wel geïnteresseerd was in de urine van de knappe Ceara. Hij telde er maar liefst 221 euro voor neer. Nadat Ceara haar plas had verkocht aan de man besloot ze op onderzoek te gaan om te zien of er nog meer vraag was naar viezigheid van knappe meisjes. Wat bleek: er zijn genoeg mannen op het internet te vinden die op zoek zijn naar de derrie van vrouwen. Ze vertelde: “Zo heb ik een keer de inhoud van de prullenbak uit mijn badkamer verkocht en eigenlijk al het walgelijke wat ik heb gebruikt voor mijn lichaam.”

De jonge Ceara zag wel geld zitten in de bizarre, seksuele belangstellingen van deze mannen en besloot webcam shows te gaan doen. Hier krijgt ze veel verschillende verzoekjes van fetisjisten en ze krijgt hier dan ook dik voor betaald. Maar de jonge Ceara is pas echt stinkend rijk geworden nadat er een man aan haar vroeg of ze haar poep aan hem wilde verkopen voor 88 euro. Dit bedrag vond ze veel te weinig voor haar fraaie keutels en sindsdien biedt ze haar poep aan voor 3500 euro. Inmiddels heeft de knappe Ceara haar studieschuld afgelost en heeft ze twee huizen en een auto gekocht. Ze vertelde dat haar leraren vroeger tegen haar zeiden dat ze later geen drol ging bereiken, nou die heeft ze in ieder geval een poepie laten ruiken.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like