Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Kleinzoon prankt oma met ijsje gemaakt van scheerschuim

softijsje

Durf jij weleens grappen uit te halen met je oma en opa of wordt dat absoluut niet gewaardeerd? We gokken dat deze grap bij iedere oma of opa in de smaak zal vallen. Nou, ja… niet letterlijk dan. Figuurlijk.

Het ligt er alleen aan of je nog veel waarde hecht aan de cadeaus en geld die je van ze krijgt. Zo ja? Misschien moet je dan toch deze grap overslaan. De kleinzoon in deze video maakt een softijsje van scheerschuim en vraagt of zijn grootmoeder het wil eten. Het lijkt er nog verdomd veel op ook! Wij snappen wel dat zijn onschuldige oma in zijn grap trapt. 

Scheerschuim

Zijn oma denkt een lekker verkoelend softijsje te eten – alleen de discodip mist nog – maar neemt een flinke (echt flinke!) hap uit scheerschuim. Valt dat even tegen. De kleinzoon moet maar oppassen met wat hij de komende maanden bij haar voorgeschoteld krijgt. 
 

Piercings en wraak

Gelukkig zijn oma’s tegenwoordig niet meer van oude zeikerige wijven: tegenwoordig laten ze zelfs piercings zetten! Check deze video waarin een 80-jarige vrouw een neuspiercing laat zetten. Of bekijk de video waarin de 94-jarige Doris vertelt hoe ze wraak nam op haar vreemdgaande man. Oma’s aan de top!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like