Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Kikker in je bil grappenoverzicht

rana_esculenta_on_nymphaea

Ja, beste mensen, het is weer 1 april. Iedereen haalt weer non-stop grappen en grollen uit en ondanks dat het een eeuwenoud fenomeen is trappen heel veel mensen er nog steeds in. Wij lopen de hele dag al met een kikker in onze bil rond en onze veters zitten de hele tijd los. Heel veel bedrijven doen keurig netjes mee met de grappen en grollen van 1 april. Hieronder vind je een overzicht met de beste 1 april grappen!

Google zoekt Pokémon Masters

Zoals elk jaar doet Google Maps mee aan 1 april. Dit jaar tovert Google hun kaartendienst om tot de werkelijke Pokémon wereld. In het Youtube filmpje laat het bedrijf weten op zoek te zijn naar een ‘Pokémon Master’ om alle Pokémon over de hele wereld in kaart te brengen. Uiteraard is het allemaal een grap, maar kan iedereen wel opzoek naar Pokémons in de Google Maps applicatie. Tof gedaan!

Utopia Kids

‘Utopia Kids is de spin off van het succesvolle real life tv-serie Utopia van SBS6. Vanaf 2015 zullen 30 kinderen een jaar lang hun ideale wereld creëren. Zonder ouders, zonder docenten. 15 jongens en 15 meisjes zijn totaal op zichzelf èn elkaar aangewezen’, aldus de website.

Facturen versturen via postduif

Omdat PostNL geen post meer bezorgt op maandag, komt MoneyBird met een alternatief. MoneyBird introduceert de mogelijkheid om een papieren factuur op dezelfde dag nog te laten bezorgen. ‘Recentelijk zijn we een samenwerking aangaan met een duivencentrale in het midden van Nederland. Vanuit deze locatie kan MoneyBird garanderen dat facturen binnen drie uur worden afgeleverd op iedere bestemming in Nederland. Hiermee is MoneyBird sneller dan iedere postbezorger. Om gebruik te maken van deze service kun je bij het versturen van de factuur de verzendmethode “Per postduif versturen” selecteren.’, aldus MoneyBird.

Bits of Freedom verkoopt privacy gegevens

‘Bits of Freedom is een onafhankelijke stichting en dat willen we graag blijven. Dat betekent dat we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van fondsen, bedrijfssupporters en individuele donateurs. Maar digitale grondrechten staan steeds meer onder druk en we merken dat we onze capaciteiten moeten vergroten. Daarom gaan we op zoek naar alternatieve bronnen van inkomsten, zoals het verkopen van persoonlijke data. Binnenkort starten we met een proef, waarbij we met de nieuwste Big Data-analysemethoden deze gegevens gaan combineren, verrijken en analyseren. Dat levert gedetailleerde profielen op van duizenden van onze volgers en vrijwilligers. Derde partijen kunnen tegen betaling inzicht krijgen in deze profielen.’, aldus het persbericht van Bits of Freedom

Specsavers bezorgt contactlenzen via drones

‘Specsavers gaat drones inzetten voor een baanbrekende noodbezorgdienst voor contactlenzen. Lensdragers kunnen via een speciale app met GPS-tracking gebruikmaken van de nieuwe service. Lenzen vergeten, verloren of beschadigd? Met één druk op de knop levert een drone direct een nieuw pakketje lenzen af op de locatie waar de klant zich op dat moment bevindt. De nieuwe service is vanaf april in heel Nederland beschikbaar bij een Specsavers lenzenabonnement vanaf 4,95 euro per maand.’, aldus de website.

Lesbiennes begraafplaats

Stichting Sappho (een woonproject voor lesbische vrouwen) opent in Berlijn de eerste lesbische begraafplaats. Wij leven met lesbiennes samen en willen ook met hen begraven worden’, verklaart een van de organisatoren de keuze voor een aparte begraafplaats in de krant Bild. De begraafplaats is 400 vierkante meter en er is plaats voor ongeveer 80 graven. Bijzetting in een urn kan ook.

Google Naps

Met Google Naps kan je in een oogopslag zien waar je het best even een dutje kan doen. Kakhiel, bedenker van Google Naps zei het volgende erover: ‘Handig voor als je je huissleutels in een ravijn hebt laten flikkeren of zo en een leuke slaapplek zoekt haha, ook handig als je zelf nog leuke slaapplekken weet dan kun je die toevoegen,welterusten.’

Webpagina’s vertalen in Emojis

Na een update van de Chrome applicatie voor iOS en Android, kan je met Chrome webpagina’s vertalen in Emojis! Een update waar het Emoji-volk met smart op heeft zitten wachten!

Headdit

Het wereldberoemde Reddit introduceert Headdit, een revolutionaire manier om Reddit te bedienen. Zoals de naam al doet vermoeden doe je alles doormiddel van hoofdbewegingen en heb jij je muis niet meer nodig. Ideaal. Bekijk het filmpje voor de uitleg.

Selfiebot

Een selfiebot, dat is nog eens raar, want een selfie maak je zelf. Toch dacht Gadgetfabrikant Orbotix daar anders over en introduceert vandaag Selfiebot. Selfiebot is een plastic drone die voortdurend rond je hoofd zwermt om op het perfecte die foto van je te maken.

AirBrB

AirBnB is een site waar mensen die op pad zijn wat extra geld verdienen door hun woonplek te verhuren. In navolging op AirBnB introduceren ze nu AirBrB, waarbij de laatste drie letters staan voor ‘Be Right Back’. Met deze nieuwe dienst kun je tijdens de lunch, een vergadering of zelfs toiletbezoek je bureau verhuren.

Beardswipe

Door de baanbrekende technologie van Beardswipe ontwikkeld door iStrategyLabs kun je voortaan je smartphone ontgrendelen met je baard! Awesome! BeardPrint registreert de unieke afdruk van je baard waardoor er in het vervolg alleen met jouw baard toegang is. Een soort van vingerscan, maar dan voor de baard! 

 

Helium bier

We kennen allemaal, Heineken, Grolsch, Amstel, Hertog Jan, Jupiler, etc. Maar nog nooit hadden we van Helium bier gehoord. Tot vandaag. Samuel Adams introduceert HeliYum, bier met helium er in. Bekijk het filmpje hieronder waar in beschreven wordt waar HeliYum precies naar smaakt.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like