Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Britse misdaadserie Trigger Point nu al een hit!

Trigger Point

Kijkers zijn absoluut verslaafd aan ITV’s nieuwe misdaaddrama Trigger Point. Iedereen lijkt het namelijk te hebben over de Britse serie. Een serie die je op het puntje van je stoel doet zitten en heerlijk wegkijkt. In de show, die 23 januari van start ging, schitteren Vicky McClure van Line of Duty als Lana ‘Wash’ Washington, Adrian Lester als Joel ‘Nut’ Nutkins en Mark Stanley als DI Thom Youngblood.

Trigger Point

Misdaaddrama Trigger Point

Trigger Point volgt het verhaal van Lana Washington (McClure), een ex-militair die nu actief is bij de Explosieven Opruimingsdienst. “Het is veel meer een explosieven drama dan een politieserie, dus ik denk dat er genoeg verschillen zijn. Ik hoop alleen dat fans van Line Of Duty Trigger Point de kans geven om te zien of het hun ding is.” Terwijl McClure toevoegde: “Het is een heel andere show… het is onvergelijkbaar. Er is veel meer actie in Trigger Point, het is een explosieve show. En ik voel me niet echt zoals Kate als ik in Trigger Point ben, we zien er zeker niet hetzelfde uit. De links met Line of Duty, Bodyguard en Vigil houden ook niet op bij McClure, aangezien Jed Mercurio uitvoerend producent is. Het heeft gelukkig wel een hele andere verhaallijn dan de voorgaande series.

Reacties op Twitter

Op Twitter zei een persoon: “Ik heb net de eerste aflevering van Trigger Point bekeken… absoluut briljant, een meeslepend tijdlijn.” Een andere schreef: “ITV Ik ben verslaafd! #TriggerPoint.” Iemand anders zei: “OMG! Trigger Point! Deze aflevering had me op scherp!” Een vierde persoon schreef: “Dit programma voor het slapengaan is waarschijnlijk niet de slimste zet. Ik sprong een mijl op tijdens die laatste explosie.”

Ondanks dat kijkers zeker ook vergelijkingen zullen maken tussen Trigger Point en Line of Duty, heeft Mercurio benadrukt dat het een hele andere show is. Hij vertelde de Huffington Post: “We gingen de serie in met een open mind, omdat zowel ik als Vicky erbij betrokken zijn en we nemen dat zeker mee. Het is duidelijk dat ik het niet heb geschreven, en Vicky speelt Lana Washington, een explosieven officier, niet inspecteur Kate Fleming.“

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like