Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Kijkers massaal woedend op ‘schaamteloze’ LLDL-makers: ‘Dat jullie dit uitzenden!’

Kijkers massaal woedend op 'schaamteloze' LLDL-makers: 'Dat jullie dit uitzenden!'
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Kijkers van de datingshow op SBS6 Lang Leve de Liefde smullen al jarenlang van de vele ongemakkelijke, grappige, ontroerende en absurde momenten. Deze keer zijn deze kijkers echter niet zo blij met de LLDL-makers, vanwege een ‘schaamteloze’ actie.

Deelnemer compleet van het padje

Op de Facebookpagina van Lang Leve de Liefde zien we een fragment van nieuwste aflevering, de date tussen Chris en Marry. Hierbij staat de caption: “Chris weet de nachtrust van Marry aardig te verstoren zeg…🙈” In het fragment zien we hoe Chris, die al op leeftijd is, compleet verdwaald lijkt te zijn in de onbekende villa, en er onhandig en luidruchtig op los stommeld. Hoewel het wellicht de bedoeling is geweest om dit grappig te laten overkomen, krijgen de LLDL-makers de volle lading.

Kijkers massaal woedend op 'schaamteloze' LLDL-makers: 'Dat jullie dit uitzenden!'
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

“Jullie moeten je schamen!”

Kijkers uiten namelijk massaal hun verontwaardigheid over het uitzenden van dit fragment. Zo schrijft ene Angelique: “Lang Leve de Liefde NL dat jullie dit uitzenden, en ook nog op social media. Echt jullie moeten je schamen! Wat er ook met deze man is, mijn verwachting is dat hij zich niet bewust zelf zo neer net. En dat hier meer achter zit. Jullie hadden hem moeten beschermen. Echter jullie willen alleen maar sensatie, toch? Kijk dan al die trieste reacties, dat wil toch niemand? Echt triest als jullie dit laten staan”. Mariska sluit zich hierbij aan: “Sommige mensen worden nu eenmaal sneller oud. Maar ouderen hebben een eigen routine,in eigen omgeving. Is al spannend voor jeugd, laat staan ouderen. De programmamakers maken er ook een potje van.”

Check het fragment dat voor woede op de LLDL-makers zorgt hier:

Eerder in LLDL:

Check ook: