Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Kijkers gaan massaal los om ‘vieze bende’ in Steenrijk Straatarm: ‘Oh mijn God!’

steenrijk straatarm
Beeld: Facebook SBS6

Het concept van Steenrijk Straatarm is inmiddels bekend: een ‘steenrijk’ gezin ruilt voor een week van huis, budget en leven met dat van een ‘straatarm’ gezin. Dit betekent vaak een week vol positieve verrassingen voor het arme gezin, en vaak een wat mindere voor het rijke. Ook het rijke gezin dat deze week in het SBS6-programma te zien is, moet even slikken als ze het huis binnenkomen en ook kijkers gaan los.

Flat vol met huisdieren

In de nieuwste aflevering van “Steenrijk Straatarm” ruilt de rijke familie Saindrenan met Amber en haar zoon Jimmy. Luigi en Sabine, met hun dochter, hebben door slimme investeringen genoeg geld om te wonen in Amsterdam en Curaçao. Amber en Jimmy, daarentegen, wonen in een portiekflat in Katwijk en moeten zorgvuldig met hun geld omgaan. Voor de familie Saindrenan is het even schrikken als ze de flat binnenkomen. Vooral het enorme aantal huisdieren is voor Sabine even too much, en de graffiti op de muren en de rommel in een van de slaapkamers is even schrikken.

Kijkers gaan massaal los om 'vieze bende' in Steenrijk Straatarm: 'Oh mijn God!'
Beeld: Facebook SBS6

‘Onbegrijpelijk!’

Ook Steenrijk Straatarm-kijkers gaan massaal los over de ‘vieze bende’ in het huis, zo blijkt uit de bvele reacties dat een fragment op de Facebookpagina van SBS6 krijgt. Zo schrijft ene Doortje: “Amper rond kunnen komen, nooit leuke dingen voor je kind kunnen kopen, wc papier van de buren moeten krijgen , maar wel 1 hond, 5 katten en 2 ratten! Voer en alles voor zoveel beesten kost flink wat! Ik zal nooit zeggen dat minima’s geen huisdieren mogen, maar vind 8 huisdieren onbegrijpelijk als je zo krap zit!” Elly ziet het echter anders: “Wat een raar wijf met haar overdreven reacties op die dieren. Die vuile rotzooi is niet goed te praten, maar de aanwezigheid van dieren is vrij normaal. Gelukkig heeft het kind niet de vreemde gedachten van ma.”

Check het fragment uit Steenrijk Straatarm hier:

Gelukkig hebben Amber en Jimmy het een stuk beter naar hun zin op Curaçao:

Check ook:

You May Also Like