Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Katja Schuurman wil taboe doorbreken en toont voorgevel op Instagram

katja schuurman zitvlak
Beeld: Instagram Katja Schuurman

Onlangs hebben 28 Nederlandse beroemdheden, bekend als BN’ers, hun kwetsbare kant laten zien door deel te nemen aan een fotoshoot voor een goed doel. Fotograaf Jasper Suyk legde deze beelden vast in zijn boek ‘Dear Future Me.’ Een van de deelnemers aan dit project was Katja Schuurman. Katja heeft het bonusmateriaal van haar deelname aan ‘Dear Future Me’ nu gedeeld op haar Instagram, waar ze laat zien dat de borsten van vrouwen in 2024 niet langer als taboe moeten worden beschouwd. Ze benadrukt het belang van het tonen van authenticiteit.

Masker

Om deze reden heeft Katja ervoor gekozen om een video op haar Instagram te tonen waarin ze haar linkerborst aan haar volgers onthult. De actrice heeft de intentie om met dit gebaar een krachtige boodschap over te brengen. “We tonen vaak onze sterke, vrolijke kant aan de wereld, het masker dat glimlacht, stoer lijkt en lijkt te kunnen omgaan met alles. Maar omdat zo velen dit doen, gaan we bijna geloven dat anderen echt zo zijn.”

katja schuurman
Beeld: Instagram Katja Schuurman

Geen censuur meer

Katja vervolgt: “Terwijl jij de enige bent die niet in dat plaatje past. Daarom deze beelden zonder masker, zodat je er zeker van kunt zijn dat we in wezen allemaal hetzelfde zijn en met elkaar verbonden zijn. Laten we de wereld mooier maken in liefde en mededogen.” Katja wijst erop dat de samenleving gruwelijke beelden lijkt te accepteren, terwijl de borsten van vrouwen nog steeds als ‘ontoelaatbaar’ worden beschouwd en vaak worden gecensureerd. Katja wil verandering zien, zodat de wereld mooier, liefdevoller en eerlijker wordt voor iedereen.

Meer volgers

Een jaar geleden nam Katja Schuurman een ingrijpende beslissing. Ze wilde meer volgers op Instagram en besloot daarom een sociaal experiment uit te voeren met een naaktfoto. Het doel was om meer volgers te krijgen, en dat is haar gelukt.

Check de video waarmee Katja Schuurman het tepel-taboe probeert te doorbreken hier:

Check ook:

You May Also Like