Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Kapper scheert zichzelf kaal nadat hij vriend met kanker kaal heeft geschoren

kaal-kapper

Soms zijn het de kleine dingetjes die je doet die de grootste betekenis voor mensen kunnen geven. De Spaanse Neftali Martin lijdt helaas aan kanker. Een ziekte die niemand ooit hoopt te krijgen. Helaas was het noodlot voor Neftali wél toegeslagen. 

Scheren

Mensen onderschatten vaak hoe naar het is om door chemotherapie je haar te verliezen. Voor een paar is het zelfs traumatische. Neftali keek er daarom ook niet naar uit om een bezoekje te brengen aan zijn vriend Joel, die kapper én zijn collega is. Hij liet zich door hem kaal scheren. 

Steun betuigen

Halverwege de scheerbeurt besloot Joel een heel mooie daad te verrichten. Hij zette het scheerapparaat op zijn eigen hoofd om zichzelf kaal te scheren. Op deze manier wil hij steun betuigen aan Neftali! Toen Neftali doorhad wat Joel aan het doen was, barstte de man in tranen uit. Op Instagram schrijft Neftali het volgende: “Joel zei tegen mij dat hij zich kaal zal blijven scheren, totdat mijn haar weer gaat groeien. Voor wie hem niet kent: Joel is niet alleen mijn collega, voor mij is hij als een broer. Ik hou van je bro”.

Joel zette een hele actie op gang, want inmiddels hebben nog drie andere collega’s in solidariteit hun haar afgeschoren. Pure vriendschap die gekoesterd moet worden! Check het mooie moment hieronder:

 

@neftabarber

#barberia #life #viral #barber #cancer #actual #noestassolo #linfoma #friends #friemdsforever #amigos @lordsandbarbers @isaabbynala @imjooeel

♬ sonido original – Neftali Martín

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like