Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Juultje Tieleman knapt bijna uit haar surfpakkie in pikante shoot

Juultje Tieleman breekt Instagram
Beeld: Instagram Juultje Tieleman

De ene influencer is de andere niet. Waar sommigen ons doodgooien met een overload aan vermoeiende poses, kunnen we van anderen juist geen genoeg krijgen. Wat te denken van de prachtige Juultje Tieleman, die weer lekker actief is op haar sociale media. Met een recente post op Instagram, verrast Jutle Tieleman haar volgers opnieuw, door in een pikante shoot bijna uit haar surfpakkie te knappen. Die rits kan gewoon dicht hoor Juultje!

Juultje Tieleman knapt bijna uit haar surfpakkie in pikante shoot
Beeld: Instagram Juultje Tieleman

Juultje

Ze heeft haar Instagram-account al sinds 2014, maar haar bekendheid kwam pas in 2016 op gang. Dit gebeurde dankzij haar toenmalige vriend Gio, die destijds zeer actief was op YouTube. Inmiddels is die relatie al enige tijd voorbij, maar Juultje heeft in haar eentje een aanzienlijke groep volgers weten op te bouwen.

Betoverende charme

Juultje Tieleman, die altijd schittert op haar sociale media, deelde onlangs een opmerkelijke Instagram-post die haar volgers versteld deed staan. Haar buitengewone schoonheid blijft bewonderenswaardig. Verlies jezelf in de magische aantrekkingskracht van Juultje Tieleman, de pas bevrijde vrijgezel die de camera betovert met haar onweerstaanbare foto’s. Haar afbeeldingen stralen zowel zelfverzekerdheid als kwetsbaarheid uit, en geven een glimp van haar boeiende avontuur als single. Laat je verleiden door de magnetische aantrekkingskracht van Juultje’s beelden.

Check hier meer fijne kiekjes van Juultje Tieleman:

juultje tieleman

Check ook: Juultje Tieleman deelt met volgers hoe het is om naast haar wakker te worden…

Bron: Instagram Juultje Tieleman

You May Also Like