Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Juultje Tieleman gaat volledig uit de kleren en maakt volgers gek: ‘Handen omhoog of ik schiet!’

juultje tieleman
Beeld Instagram Juultje Tieleman

Juultje Tieleman is binnen no-time uitgegroeid tot een icoon onder de social media influencers, met Instagram als haar onbetwiste thuisbasis. Zeg je Juultje, dan denk je bovendien aan een blonde schone, die niet bepaald te preuts is om haar volgers te trakteren op pikante plaatjes, waarbij ze haar pluspunten in de strijd kan gooien. Ook nu maakt ze haar volgers weer eens gek, door volledig uit de kleren te gaan.

Afhankelijk van socials

Met meer dan een miljoen volgers heeft Juultje Tieleman een invloedrijke positie verworven waarmee ze aanzienlijk kan profiteren van gesponsorde content. Het is algemeen bekend dat samenwerkingen met bijvoorbeeld lingeriemerken en andere modehuizen haar tienduizenden euro’s per post kunnen opleveren. Voor Juultje zijn slechts een paar gesponsorde berichten per maand genoeg om een modaal jaarsalaris te overstijgen. Als je qua inkomsten zo afhankelijk bent van je socials, is het natuurlijk belangrijk dat je regelmatig wat opvallende content plaatst om je volgers aandacht vast te houden. En hoe doe je dat beter dan af en toe je kleren uit te trekken…?

juultje tieleman
Beeld: Instagram Juultje Tieleman

“Begin dan gewoon OnlyFans”

Deze keer had Juultje ‘zin in de zomer man’, dus besloot ze in de zee te gaan zwemmen. Poedeltjenaakt natuurlijk. De foto’s zorgen dan voor een stroom aan reacties. Zo grapt iemand: “Handen omhoog of ik schiet!”, een ander: “Begin dan gwn only fans 😉” en weer een ander: “Doe die handen maar weg, mooie duinen zijn geile tuinen..”

Meer van Juultje Tieleman:

Instagram-regels
Beeld: Instagram

Check ook:

Juultje Tieleman poseert in doorschijnende lingerie: ‘Is dit een teaser voor “AlleenFans”?’