Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jutta Leerdam toont wat ze onder haar schaatspak verstopt…

Jutta Leerdam toont wat ze onder haar schaatspak verstopt...
Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Jutta Leerdam staat al jarenlang bekend als dé schaatskoningin. Behalve dat de 24-jarige Zuid-Hollandse de overwinningen op de schaatsbaan aaneen rijgt, trekt ze weredlwijd de aandacht met haar oogverblindende looks. Dit blijkt wel uit de 4,2 miljoen volgers die Jutta inmiddels op haar Instagram account heeft verzameld. En deze volgers krijgen nu te zien wat Jutta Leerdam onder haar schaatspak verstopt…

jutta leerdam schaatspak
Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Eerste goud

Onlangs begon het schaatsseizoen weer, en afgelopen week won Jutta alweer haar eerste goud van het seizoen, door de snelste tijd neer te zetten op de 1000 meter bij de eerste wereldbekerwedstrijd in het Japanse Obihiro. Momenteel is de Olympisch kampioene in Beijing, China, om zich voor te bereiden op de volgende wereldbekerwedstrijden, die verreden zullen worden van 17 tot en met 19 november.

Wat Jutta Leerdam onder haar schaatspak verstopt

Behalve haar indrukwekkende sportieve prestaties, trekken Jutta’s looks minstens net zoveel de aandacht. Hiermee trok ze bijvoorbeeld al de aandacht van haar huidige vriend, de Amerikaanse superster Jake Paul. Het is dan ook wel duidelijk dat Jutta weet hoe ze de camera moet bespelen, zo laat ze regelmatig zien op haar Instagrampagina. Ook deze keer post de schaatskoningin weer een fijne spiegelfoto van zichzelf, waarop ze laat zien wat ze tijdens de wedstrijden onder haar schaatspak verstopt.

Check de foto van schaatskoningin Jutta Leerdam hier:

jutta leerdam schaatspak
Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Check ook:

Bron: Instagram Jutta Leerdam

You May Also Like