Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jutta Leerdam breekt het Instagram in pikant doorkijk rokje: ‘Begint met een K en eindigt op ont…’

De meest oogverblindende foto's van Jutta Leerdam
Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Jutta Leerdam blikt terug op 2023: De gevierde Nederlandse schaatsster en mode-icoon, heeft haar volgers op Instagram getrakteerd op een indrukwekkende terugblik op haar hoogtepunten uit 2023. Van sportieve triomfen tot onvergetelijke persoonlijke ervaringen, haar foto’s zijn een feest van kleur, stijl en inspiratie. Het is echter een pikante doorkijk rok die het meeste de aandacht trekt van haar volgers.

Jutta Leerdam blikt terug op 2023

In haar Instagram-post, met de titel “Terugblik op 2023: Een Jaar van Geluk en Toewijding”, deelt Jutta een reeks foto’s die haar veelzijdige en dynamische jaar illustreren. We zien haar stralen naast haar partner, de Amerikaanse ster Jake Paul, en vastberaden tijdens intensieve trainingen op het ijs. Verder toont ze ontspannen momenten tijdens vakanties en geeft ze een exclusief kijkje achter de schermen van haar werk als model voor het bekende modehuis Boss.

De foto die Instagram breekt

Jutta Leerdam heeft zichzelf opnieuw geprofileerd als een schaatser van wereldklasse en een trendsetter in de mode. Haar recente Instagram-overzicht biedt een prachtige samenvatting van haar veelzijdige leven en haar vermogen om te schitteren, zowel op het ijs als daarbuiten. Haar toekomst belooft nog meer succes en inspiratie, en haar volgers kunnen niet wachten om te zien wat 2024 voor Jutta in petto heeft. Met haar ongeëvenaarde talent en charisma blijft Jutta Leerdam een lichtend voorbeeld in de wereld van sport en mode. Een van de foto’s, waarin ze in een doorschijnende rok op het strand staat, trekt in het bijzonder de aandacht. Of zoals een Instagram-volger die zich martina_tinus_10 noemt reageert: “Begint met een K en eindigt op ont…😀😎”

jutta leerdam
Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Jutta’s foto’s op Instagram onthullen haar natuurlijke flair voor mode en zelfexpressie. Of ze nu in elegante outfits verschijnt of relaxed op het strand ligt, elke afbeelding reflecteert haar persoonlijkheid en gevoel voor stijl. Een opvallend hoogtepunt in de post is de foto waarop Jutta naast haar wassen beeld in Madame Tussauds staat. Daar konden haar volgers er niet genoeg van krijgen. Check hieronder en je snapt waarom:

Jutta Leerdam blikt terug op 2023:

Check ook:

You May Also Like