Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jurkje Emma Heesters bij Toppers zorgt ervoor dat je bij volgende show sowieso vooraan wil staan

Emma Heesters showt snikhete bikinibody
Beeld: Instagram Emma Heesters

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, dat is Emma Heesters in een jurkje die zo schittert, je zou bijna vergeten dat er ook nog muziek was. Bereid je voor op een tong-in-wang verkenning van hoe een stukje stof ervoor zorgt dat je volgend jaar vooraan staat, of je nu wilt of niet.

Het Jurkje Dat Meer Aandacht Trok Dan de Muziek

Laten we eerlijk zijn, de Toppers zijn altijd een spektakel, maar dit jaar was het niet de muziek die de menigte op de been bracht. Nee, het was Emma’s jurk die alle ogen naar het podium trok – en niet alleen omdat het licht er zo mooi op reflecteerde. Wie had gedacht dat een jurk het hele evenement zou overschaduwen? Slimme zet, Emma. Het was duidelijk: Emma’s jurk was niet zomaar een modekeuze, het was een tactische zet. Een jurk zo pikant dat zelfs de meest verstokte achterblijvers zich plots vooraan vonden, knipperend tegen het felle licht van de schijnwerpers (of was het de jurk?).

Jurkje Emma Heesters bij Toppers zorgt ervoor dat je bij volgende show sowieso vooraan wil staan
Beeld: TikTok Emma Heesters

Het Feest Waar Mode en Muziek Elkaar Ontmoeten

Wie zei dat de Toppers alleen over muziek ging? Voeg een beetje Emma toe in de mix, en je hebt een mode-evenement er gratis bij. Van cowboyhoeden tot roze shirtjes, het publiek is divers, maar Emma’s jurk? Die is een categorie op zich. Kijk, je kunt achteraan staan en genieten van de muziek, maar de echte actie? Die is vooraan. En met ‘actie’ bedoelen we natuurlijk een goed zicht op Emma’s couture. Als je dacht dat je voor de muziek kwam, denk dan nog eens goed na.

@emmaheesters

Get dressed with me voor de toppers 😍😍🌸🏝️

♬ Club Tropicana (Balearic Breeze Remix) – Wham!

Emma Heesters Steelt de Show

Ja, ze kan zingen, maar laten we het echte nieuws niet vergeten: de jurk. Die ene jurk die zorgt dat zelfs de meest casual fan zich afvraagt of hij volgend jaar niet toch maar een VIP-ticket moet kopen. Emma’s stem is prachtig, ja, maar we zijn hier toch allemaal voor die ene, onvergetelijke outfit? Van ballades tot pophits, elk nummer krijgt net dat beetje extra flair als je weet dat het vergezeld gaat van een catwalk-waardige outfit.

@emmaheesters

Dance breakie bij de toppers 💃🏼🥰🏝️🥥

♬ original sound – Emma Heesters

Zorg dat je vooraan staat

Als je nog steeds denkt dat de Toppers alleen over muziek gaat, laat Emma’s volgende jurk je dan overtuigen. Zorg dat je vooraan staat, niet alleen voor de muziek, maar om getuige te zijn van een mode-icoon in actie. Laten we eerlijk zijn, je koopt toch geen tickets voor de Toppers om achteraan te staan? Vooral niet als Emma’s jurk op het programma staat. Tot volgend jaar, voorste rijen!

Check ook:

Emma Heesters breekt Instagram in pikant jurkje

You May Also Like