Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Jongen heeft hele vliegtuig voor zichzelf!

alex-simonuse

Het is de droom van iedere rondreizende avonturier: een eigen privé jet. Zo heb je onbeperkt beenruimte, geen irritante kinderen of snurkende mensen en alle stewardessen voor jezelf. Deze droom kwam in vervulling voor de 28-jarige reisblogger Alex Simon. De Oostenrijker boekte een ticket voor de vlucht van Manilla naar het exotische eiland Boracay door Philippine Airlines. Zelf zei hij, “Toen ik aankwam op de luchthaven werd er omgeroepen “Meneer Alexander Simon kunt u zich melden bij de informatiebalie.” Hier werd mij verteld dat ik de enigste passagier op deze vlucht bleek te zijn.”

“De vriendelijke mevrouw legde mij uit dat ik niet nog uren zou hoeven wachten op een volgende aansluiting, maar dat de vlucht over een half uur van start zou gaan, ondanks dat er geen ander passagiers ‘behalve ik’ op de vlucht zouden zijn”. Alex hoefde dus niet urenlang in de rij te staan om in te checken en te boarden, maar kon zo doorlopen en eenmaal in het vliegtuig mocht hij ook nog op iedere plek gaan zitten waar hij maar wilde. De blogger besloot natuurlijk om dit unieke moment vast te leggen. Hij verwisselt op z’n gemakje van stoel terwijl de stewardess hem een portie noedels komt brengen.

Zo heeft de geluksvogel Alex een privévliegtuig voor de prijs van een ticket in de economyclass. De bemaning zag er de lol wel van in en zo mocht hij zelf even een selfie maken met de piloot terwijl hij nog even benadrukt dat dit zijn privévliegtuig is. Hoe het zo is gekomen dat hij de enigste passagier op de vlucht was blijft een mysterie, maar de jonge globetrotter mag van geluk spreken. Hij is één van de weinige avonturiers die kan zeggen dat hij een keer in een privé vliegtuig heeft gezeten.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like