Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Jongen bestelt tandenborstel maar ontvangt speeltje

We zijn blij dat we tegenwoordig niet meer helemaal naar een fysieke winkel moeten om dingen te kopen. Daar hebben we gelukkig goede alternatieve voor zoals online shoppen bij Bol.com. Gewoon chill een beetje scrollen tot je bijvoorbeeld een flitsende tandenschrobber tegen komt. Maar de verpakking van zo’n hypermoderne elektrische tandenborstel heeft soms wel eens wat weg van een ander soort vibrerend apparaat. Robin Schuit uit Spanbroek weet hier alles van. Hij was opzoek naar een elektrische tandenborstel. maar toen hij zijn bestelling binnen kreeg, kwam hij iets heel anders tegen in zijn pakketje!

Toen hij het pakketje openden om zijn Oral-B Pro 2000 tandenborstel uit te proberen, zag tot zijn verbazing dat er geen elektrische tandenborstel in zat maar een spiksplinternieuwe speeltje van het merk Boys. Robin kon hier wel om lachen en wilden dit wel met de rest van Nederland delen. Hij zette een foto op de Facebookpagina van Bol.com over de bizarre verassing. Binnen no time reageerde Bol.com met de volgende woorden “Dit geeft het tandenpoetsen wel een hele andere beleving, Robin! We kijken natuurlijk graag voor je wat we kunnen betekenen”

Hierna kwamen er via Facebook talloze komische reacties binnen zoals “Dat is tanden poetsen tussen de verkeerde lippen” en “Claudine, moest gelijk aan jou denken toen je als 5 jarige in de neckerman catalogus keek en vroeg wat zijn dat voor rare tandenborstels, tsja.. Belgische modellen!” Bol.com liet aan Robin weten dat als hij zijn bestelnummer zou doorgeven dat ze hem als nog zijn gewenste elektrische tandenborstel zouden toesturen. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like