Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Kijkers gaan los om extreem besluiteloze Johan Vlemmix in Lang Leve de Liefde

Kijkers gaan los om extreem besluiteloze Johan Vlemmix in Lang Leve de Liefde

Ook voor een Bekende Nederlander blijkt het soms lastig om de ware liefde te vinden. Dit blijkt wel uit het feit dat er regelmatig BN’ers meedoen aan datingshows. Deze keer is Nederland’s grootste oranjefan Johan Vlemmix te zien in Lang Leve de Liefde, tot groot genoegen van veel kijkers.

Carrière Johan Vlemmix

Johan Vlemmix (64) werd bekend als vaste deelnemer en later als jurylid en presentator van het programma Ter land, ter zee en in de lucht. Vervolgens was hij diverse tv-programma’s te zien, scoorde hij een carnavalshitje en deed hij zelfs mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 2002, 2003 en 2012 met zijn Partij van de Toekomst. Tot het vinden van de ware liefde hebben al deze activiteiten nog niet geleid, dus probeert hij deze via Lang Leve de Liefde te vinden.

Totale besluiteloosheid

In een fragment, dat te zien is op de LLDL-Facebookpagina, zien we hoe het ijs tussen Johan en zijn date nog niet helemaal lekker gebroken is. De dame wil graag samen beslissen wat ze gaan eten, maar het lukt Johan maar niet om ook maar iets nuttigs in te brengen.

Leuke vent

Kijkers vinden de totale besluiteloosheid van Johan wel aandoenlijk. Zo schrijft ene Kim: “Nou heerlijk toch! Beter dan zeuren en verwend doen. Het is ook nooit goed 😉” Anja zegt: “Ben benieuwd Johan is een leuke vent, hij heeft het goed voor elkaar hij heeft een super groot huis laat hem maar schuiven.”

Check het fragment met de extreem besluiteloze Johan Vlemmix in Lang Leve de Liefde hier:

Check ook:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like