Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Jochie beland in ziekenhuis na inslikken fidget spinner

Jongen slikt fidget spinner in

Een fidget spinner is tegenwoordig helemaal hip onder de jeugd. Voor degene die niet weten wat een fidget spinner is: het is een draaischrijf die gemakkelijk om de vingers heen draait, waarmee kids allerlei trucjes doen. Nu zal je denken, met zo’n simpel speeltje kan er weinig misgaan. Helaas is dat dan fout gedacht, want bij dit jongetje ging het toch echt gruwelijk mis!

“Ouders van figet spinneraars, opgepast. Onze zoon heeft een fidget spinner ingeslikt gisteravond”, luidt de waarschuwende post op Facebook. Het jongetje belandde uiteindelijk op de Eerste Hulp. De zijkant van de spinner was afgebroken, waardoor het mogelijk was voor dit kind om het speeltje naar binnen te laten glijden.

In het ziekenhuis is er een röntgenfoto gemaakt. Op de foto is te zien dat het speeltje nog in zijn lichaam zit. Hij moet nu nog twee dagen wachten om te kijken of het speeltje vanzelf verteerd wordt. Zo niet, dan moet er gezocht worden naar andere alternatieven. Allemaal opgepast dus bij het gebruiken van een fidget spinner, want voor je het weet slik je het speelgoedding in. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like