Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

‘Gestoord goede’ trailer verschenen van Joaquin Phoenix als Napoleon!

'Gestoord goede' trailer verschenen van Joaquin Phoenix als Napoleon!
Beeld: Youtube Sony Pictures

Een glas wijn in de ene hand, een stuk brie in de andere en een epische film van Ridley Scott op het scherm. Wat zou je nog meer kunnen wensen? Duik in het leven van de legendarische Napoleon, gespeeld door de onnavolgbare Joaquin Phoenix en daarvan is nu een indrukwekkende trailer verschenen!

Een Nieuwe Kijk op een Oud Verhaal

Ridley Scott, de regisseur die ons steeds weer weet te betoveren, presenteert een zinderende nieuwe film over een van de meest fascinerende figuren uit de geschiedenis: Napoleon Bonaparte. Wie was Napoleon? Was hij slechts een ambitieuze generaal of was hij de geboorte van een legende? De film toont zijn onstuitbare opmars, van de Franse slagvelden tot de troon als keizer. Bij machtige mannen horen krachtige vrouwen. De “verslavende en explosieve relatie” tussen Napoleon en zijn vrouw, keizerin Joséphine, is niet te missen. Wordt het liefde of machtsspel?

Joaquin Phoenix als Napoleon: In Bioscopen vanaf 22 Nov
Beeld: YouTube Sony Pictures Entertainment

Een Slag om Nooit te Vergeten

Misschien heb je wel eens gehoord van de Slag bij Austerlitz, Tjechië, waar Napoleon een van de meest bepalende veldslagen uitvocht met de Russen. De film laat de geniale strategie van Napoleon zien, waar hij duizenden Russische soldaten het bevroren water van het Satschenmeer in stuurde. Een kippenvelmoment gegarandeerd. Van zijn huwelijk met keizerin Joséphine tot zijn heerschappij over Frankrijk, Napoleon’s regeerperiode is er een van zowel passie als conflicten.

‘Gestoord goede trailer’

De trailer wordt online zeer goed ontvangen. Zo valt er onder meer te lezen: “Ik ben voorbestemd voor grootsheid.” Ik krijg er koude rillingen van! Kan niet wachten om deze film te zien!”, en “Ik vind het geweldig hoe veel van de grote gevechtsscènes op schilderijen lijken.” Weer een ander zegt: “Dit ziet er gestoord goed uit!”

Joaquin Phoenix Napoleon
Beeld: Youtube Sony Pictures

Ben je er klaar voor?

Klaar voor een historische rit die je niet snel zal vergeten? “Napoleon”, met de geweldige Joaquin Phoenix in de hoofdrol, neemt je mee op een reis door macht, passie en politiek. Dus zet die brie maar vast klaar, want dit wordt er eentje voor in de boeken! En oh ja, markeer 22 november maar vast in je kalender; dan verschijnt deze epische film in de bioscoop. En voor degenen die liever thuis kijken, hij komt daarna ook op Apple TV+! Mis het niet.

Check ook:

 Bron: hypebeast

You May Also Like