Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Jeroen Van Koningsbrugge zoekt krachtpatsers die commando-training kunnen overleven

kamp van koningsbrugge

Heb jij vol respect naar het eerste seizoen gekeken van Kamp van Koningsbrugge eind vorig jaar? Wat een doorzetters! Kriebelt het bij jou ook om te zien hoe lang je het zou volhouden? Jeroen van Koningsbrugge zoekt nieuwe krachtpatsers voor het nieuwe seizoen! 


 

Kamp van Koningsbrugge

Bij Kamp van Koningsbrugge, wat wordt uitgezonden op AVROTROS, staat de opleiding van de Korps Commandotroepen centraal. Het Korps Commandotroepen, ook wel Special Forces Operations genoemd, is een eenheid van de Koninklijke Landmacht die zich bezighoudt met Speciale Operaties. Het is één van de zwaarste opleidingen ter wereld, dus dat moet je absoluut niet onderschatten. Het programma Kamp van Koningsbrugge volgt 15 gewone burgers die deze opleiding proberen door te komen. 
 

 

 

Aanmelden maar!

In seizoen 1 hebben we kunnen zien hoe een handjevol kandidaten de opleiding maar net aan redde. En nu kan jij één van hen zijn in seizoen 2! Je kunt je hier aanmelden. Het enige wat je hoeft te doen is een paar vragen te beantwoorden en een video te maken van max. 2 minuten over waarom jij denkt dat je geschikt bent! 
 

Kamp Waes

Vond je Kamp van Koningsbrugge ook zo vet? Check dan de Belgische versie: Kamp Waes (inderdaad: Tom Waes die de hoofdrol speelt in de Netflix-serie Undercover!). Dat seizoen uit 2019 kun je hier bekijken. 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like