Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Je kan nu pizzakunde studeren!

pizza-972782_1920

Is pizza je lievelingseten? Mooi! Want dan is het nu mogelijk om pizzakunde te studeren. Pizza wat?! Juist pizzakunde: een opleiding om een prof te worden in het produceren van pizza’s. Het is nu mogelijk om een universitaire graad te behalen in pizzakunde aan de Metropolitan University in Manchester.

Helaas is het niet alleen de hele dag door pizza’s eten. Studenten moeten er ook nog echts iets gaan leren. Er worden namelijk ook financiële vaardigheden aangeleerd en natuurlijk van alles over de voedselproductie.

De komende vijf jaar zullen 1500 studenten op verschillende niveaus aan dit programma deelnemen. Zo gaan sommige kandidaten op universitair niveau gaan studeren. Ook studenten met een lager niveau dan de universiteit kunnen deelnemen door bijvoorbeeld praktijklessen te krijgen bij de Pizza Hut.

‘Het zal een gecombineerd studieprogramma worden met veel praktijklessen. Het is niet alleen de bedoeling dat de studenten worden opgeleid om gewoon in een restaurant te werken, maar dat ze ook echt iets leren waar ze hun hele leven nog wat aan hebben.’, zegt de baas van de Pizza Hut tegen het Manchester Evening News.

Wat vind jij, zou jij pizzakunde studeren?

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like