Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Jaloerste vrouw ooit’ laat haar partner elke keer een leugendetectortest doen als hij thuiskomt

'Jaloerste vrouw ooit' laat haar partner elke keer een leugendetectortest doen als hij thuiskomt
Beeld: YouTube ImahGoer

Ah, de liefde in de moderne tijd – ze brengt zoveel nieuwe technologieën met zich mee die onze relaties op bijzondere wijzen kunnen beïnvloeden. Maak kennis met Debbi, een vrouw uit Schotland die niet zomaar jaloers is, maar misschien wel de ‘jaloerste vrouw ooit’. Hoe uit zich dit in haar dagelijks leven? Simpel: ze laat haar man Steve elke keer een leugendetectortest ondergaan wanneer hij thuiskomt van werk of zelfs van een snelle boodschap.

‘Jaloerste vrouw ooit’ 

We hebben allemaal wel eens behoefte aan een beetje bevestiging dat onze partner nog steeds alleen oog voor ons heeft. Debbi heeft echter besloten dit naar een geheel nieuw niveau te tillen met behulp van technologie. Hun eerste kus onder de London Bridge was schijnbaar niet voldoende om haar vertrouwen permanent te winnen. In plaats daarvan kiest ze voor een directe benadering: een app die Steve ondervraagt over zijn bezigheden zodra hij over de drempel stapt.

'Jaloerste vrouw ooit'
Beeld: YouTube ImahGoer

Het Othello-syndroom

Debbi, gediagnosticeerd met het Othello-syndroom – een psychische aandoening die iemand ongegrond doet geloven dat hun partner ontrouw is – neemt geen risico’s. Haar benaderingen zijn zelfs voor de meest doorgewinterde detectives nog opmerkelijk te noemen. Steve kan geen sportwedstrijd bekijken zonder dat er gecontroleerd wordt of zijn aandacht niet even afdwaalt. Wat betreft de frequentie van deze tests: oorspronkelijk dagelijks, maar tegenwoordig voert ze deze minder vaak uit. Toch is Debbi zo voorzichtig dat zelfs een onschuldige reclame voor scheermesjes een volledige check kan uitlokken.

'Jaloerste vrouw ooit' laat haar partner elke keer een leugendetectortest
Beeld: YouTube ImahGoer

Digitale hulpmiddelen

In een tijd waarin velen proberen minder afhankelijk te zijn van technologie, heeft Debbi ervoor gekozen haar huwelijk te baseren op digitale hulpmiddelen en een gevoel van anticipatie. Vertrouwen lijkt een beetje ouderwets, nietwaar? Ondanks deze ongewone situatie, gelooft Steve dat Debbi de ware voor hem is. Hij accepteert dat een beetje wantrouwen en regelmatige controles een kleine prijs zijn voor echte liefde. Hij is bereid deze tests te ondergaan zolang het Debbi gelukkig maakt. Zoals bekend bij mannen met een bijzonder waakzame partner: als zij niet gelukkig is, is niemand dat.

Flinke dosis ouderwetse jaloezie

Zo zie je maar, een liefdesverhaal verweven met moderne technologie en een flinke dosis ouderwetse jaloezie. Romantiek is zeker niet dood; in het geval van Debbi en Steve is het gewoon voortdurend onder digitale waakzaamheid. En wie weet? Misschien is dat tegenwoordig wel de ultieme blijk van toewijding.

Check ook:

WhatsApp gesprek met jaloerse gast krijgt onverwachte wending

You May Also Like