Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jade Anna slaat alweer schatrijke nieuwe vriend aan de haak

Het leven van Jade Anna is niet makkelijk: “Ik heb struggles…”
Beeld: Instagram Howcanimakethisaboutme

Het lijkt erop dat de romance tussen de bekende influencers Jade Anna en Gio Latooy definitief voorbij is. Het duo, dat ooit als een van de meest geliefde koppels van de online wereld werd gezien, heeft besloten hun wegen te scheiden. Terwijl de nieuwtjes en geruchten rond hun breuk nog vers in de herinnering liggen, lijkt het erop dat zowel Gio als Jade niet lang hebben gewacht om verder te gaan. Nadat Gio afgelopen week bekendmaakte opnieuw de liefde te hebben gevonden, lijkt ook Jade een schatrijke nieuwe vriend aan de haak te hebben geslagen.

Nieuwe vlam

Jade Anna, met haar charismatische uitstraling en uitgebreide volgersbasis, heeft natuurlijk geen tekort aan aandacht. Het zou geen verrassing moeten zijn dat zij snel iemand nieuws zou vinden na haar breuk met Gio. Maar wat velen niet zagen aankomen, was de identiteit van haar nieuwe vlam. Nu, de sappigste roddel die de ronde doet: Jade Anna zou haar oog hebben laten vallen op Bryan Koster. Voor degenen die niet op de hoogte zijn, Bryan is niet zomaar een jongeman – hij is de zoon van de financiële magnaat van AZ, Michael Koster. Een interessante wending, nietwaar? Velen speculeren over de mogelijke dynamiek en implicaties van deze potentiële relatie, gezien het aanzienlijke profiel van de Koster-familie.

Een foto samen

De geruchtenmolen begon pas echt te draaien toen bekende roddelsites zoals Reality.FBI en Roddelpraat naar voren kwamen met bevestigingen van een mogelijke vonk tussen Jade en Bryan. En om het nog spannender te maken, claimen ze ook nog een foto te hebben van het duo samen, wat ongetwijfeld de spanning en nieuwsgierigheid onder fans en volgers zou aanwakkeren. Zal deze nieuwe relatie tussen Jade Anna en Bryan Koster bloeien tot iets moois? Of is het gewoon een vluchtige flirt? Alleen de tijd zal het leren. Wat wel zeker is, is dat de wereld van influencers nooit saai is en ons altijd op het puntje van onze stoelen houdt.

Jade Anna nieuwe vriend 1
Beeld: Instagram reality_fbi
Jade Anna nieuwe vriend 2
Beeld: Instagram reality_fbi

Check ook: Gio Latooy is nu alweer over Jade Anna heen en introduceert nieuwste nieuwe vriendin

Bron: showmag.nl