Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Jade Anna alweer gedumpt door Kenneth Taylor: ‘Geen zin in dit bombarie-spektakel’’

Jade Anna alweer gedumpt door Kenneth Taylor
Beeld: Youtube Ajax/Instagram Jade Anna

Is Jade Anna alweer gedumpt door Kenneth Taylor? Na de dramatische breuk met Youtuber Gio Latooy leek het erop dat Jade alleen door het leven zou gaan. Dit bleek echter van korte duur, want al gauw werd Jade gespot met Kenneth Taylor, voetballer bij Ajax en het Nederlands Elftal. Er is echter trouble in paradise, zo weten Jan Roos en Dennis Schouten van juicekanaal Roddelpraat te melden, in hun nieuwste Youtubevideo.

Jade Anna alweer gedumpt door Kenneth Taylor
Beeld: Instagram Jade Anna

Kenneth heeft geen zin in ‘bombarie-spektakel’

Helaas lijkt het liefdesverhaal tussen Jade Anna en Kenneth Taylor nu alweer tot een einde te zijn gekomen. Volgens bronnen bij Roddelpraat heeft Jade plotseling een burn-out. Dit wordt niet toegeschreven aan haar werkritme, maar eerder aan een verlangen naar aandacht. Er gaan geruchten dat Kenneth Taylor en Jade niet langer een stel zijn. Kenneth zou de relatie beëindigd hebben, omdat hij zich wil concentreren op zijn voetbalcarrière en niet op de media-aandacht die de relatie met Jade met zich meebracht, zo beweren Roddelpraat-presentatoren Jan Roos en Dennis Schouten. Het lijkt erop dat Kenneth geen zin heeft in dit ‘bombarie-spektakel’.

Check het nieuws ‘Jade Anna alweer gedumpt door Kenneth Taylor’ hier:

Jade Anna

Je kunt van Jade Anna vinden wat je wil, feit is dat ze ondanks haar pas 19 jaar al een hoop bereikt heeft. Laten we niet vergeten dat de bondine nog niet zo lang geleden vooral bekend stond als de vriendin van Gio Latooy. Echter, in de loop der tijd heeft ze zich ontpopt tot veel meer dan dat. Met haar unieke stijl en authentieke content heeft Jade een enorm publiek van miljoenen volgers op Instagram weten te vergaren. Dit toont aan dat ware invloed niet alleen afhangt van bekende connecties, maar ook voortkomt uit persoonlijke charme en hard werken. Het succes van Jade is niet alleen zichtbaar in haar indrukwekkende aantal volgers, maar ook in haar levensstijl. Het is geen kleine prestatie om op negentienjarige leeftijd een huis te kopen ter waarde van bijna 600.000 euro. Dit benadrukt de lucratieve kant van het influencerschap, een carrière die steeds meer jongeren aantrekt

Check ook:

You May Also Like